Μπαζντάρεβιτς: «Οι Έλληνες έπαιξαν βρώμικα!»

Μπαζντάρεβιτς: «Οι Έλληνες έπαιξαν βρώμικα!»

Αφού ο βοηθός του Στεφάν Ζιλί γρονθοκόπησε τον Γιάννη Γιαννώτα ο προπονητής της Βοσνίας Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς κατηγόρησε τους Έλληνες παίκτες για βρώμικο παιχνίδι

Μπαζντάρεβιτς: «Οι Έλληνες έπαιξαν βρώμικα!»
Κάποιος να τους μαζέψει! Οι Βόσνιοι ξέφυγαν εντελώς μετά το τέλος του αγώνα. Ο βοηθός προπονητή Στεφάν Ζιλί γρονθοκόπησε τον Γιαννιώτα, ο Τζέκο έπιασε από τον λαιμό τον Μανωλά, κι ο προπονητής της ομάδας Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς κατηγόρησε τους Έλληνες παίκτες ότι παίζουν βρώμικα!

«Ξέραμε ότι οι Έλληνες παίζουν δυνατά για να μη πω βρώμικα και δύο παίκτες μας είναι στο νοσοκομείο (κατά πάσα πιθανότητα αναφέρεται στους Λούλιτς, Σούνιτς που αποχώρησαν στη διάρκεια του αγώνα). Έπρεπε να διασπάσουμε την άμυνα τους, αλλά δεν το καταφέραμε. Μας έλειψε η τελική ενέργεια, αν και δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες. Για τον διαιτητή τι να σας πω; Έπρεπε να δώσει τουλάχιστον ένα πέναλτι που θα ήταν αρκετό για να κερδίσουμε», είπε ο τεχνικός της Βοσνίας λίγο μετά το τέλος του αγώνα.

Κλείσιμο
Προφανώς αντιλαμβανόμενος ότι πλέον ούτε η 2η θέση είναι στο χέρι του προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με αυτές τις απαράδεκτες δηλώσεις.

Στην συνέντευξη Τύπου πάντως δεν επανέλαβε τις ίδιες ανοησίες, κατηγορώντας όμως την ελληνική ομάδα «για προκλήσεις πριν και μετά το τέλος του αγώνα».

Ωστόσο οι δημοσιογράφοι της Βοσνίας τον «πυροβόλησαν» με τις ερωτήσεις τους για τα πρόσωπα και την τακτική που ακολούθησε με τον ίδιο να μη δίνει πειστικές απαντήσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης