Ολυμπιακός: Το πήρε πάνω του για Ροντρίγκες ο Ουσίγιος

Ολυμπιακός: Το πήρε πάνω του για Ροντρίγκες ο Ουσίγιος

Ο νέος τεχνικός διευθυντής των ερυθρόλευκων έχει αναλάβει το βασικό σκέλος των διαπραγματεύσεων με τον σέντερ μπακ Γκονσάλο Ροντρίγκες, που έχει πλέον στα χέρια του πιο καλή πρόταση από το Μεξικό

Ολυμπιακός: Το πήρε πάνω του για Ροντρίγκες ο Ουσίγιος
Σκληρό πόκερ του Ολυμπιακού για Γκονσάλο Ροντρίγκες και νέα σειρά επαφών. Ο Ουσίγιος έχει αρχίσει να μιλάει με την πλευρά του έμπειρου Αργεντίνου σέντερ μπακ, εκμεταλλευόμενος και τις πολύ καλές σχέσεις που έχει και μαζί του αλλά και με τους εκπροσώπους του.

Προς το παρόν τελικό deal δεν υπάρχει. Ο Ροντρίγκες προσπαθεί ώστε να πάρει το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο στην Ευρώπη. Στην παρούσα φάση του προέκυψε μία πιο καλή κρούση από οικονομικής πλευράς αλλά από Μεξικό. 

Κλείσιμο
Ωστόσο ο έμπειρος στόπερ θέλει να μείνει στην Ευρώπη ή να το προσπαθήσει έστω. Για το ζήτημα του Ροντρίγκες ο Ουσίγιος είχε επαφή και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και οι δύο πλευρές ανανέωσαν το... ραντεβού τους για τις επόμενες ημέρες. 

Φαίνεται πάντως ότι για τον νέο τεχνικό διευθυντή είναι προσωπικό στοίχημα να μπορέσει να κλείσει τον συγκεκριμένο παίκτη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης