Τεταμένη ατμόσφαιρα στην εκδίκαση...

Τεταμένη ατμόσφαιρα στην εκδίκαση...

Σε τεταμένη -ως συνήθως- ατμόσφαιρα και εν μέσω συνεχών αντεγκλήσεων ανάμεσα στους αντίδικους, εκδικάστηκε η υπόθεση των σοβαρών επεισοδίων που διαδραματίστηκαν κυριακάτικο παιχνίδι της Καβάλας με τον Ολυμπιακό για την 19η αγωνιστική της Superleague. Η ατμόσφαιρα συχνά μύριζε ...

Τέλος οι μετακινήσεις οπαδών...
Σε τεταμένη -ως συνήθως- ατμόσφαιρα και εν μέσω συνεχών αντεγκλήσεων ανάμεσα στους αντίδικους, εκδικάστηκε η υπόθεση των σοβαρών επεισοδίων που διαδραματίστηκαν κυριακάτικο παιχνίδι της Καβάλας με τον Ολυμπιακό για την 19η αγωνιστική της Superleague. Η ατμόσφαιρα συχνά μύριζε... μπαρούτι με τους νομικούς εκπροσώπους να ανταλλάζουν βαριές κουβέντες και η μία να προσπαθεί να ρίξει το φταίξιμο στην άλλη.

Ο Αργύρης Λίβας, δικηγόρος της Καβάλας, προσπάθησε να... γλιτώσει και τις δύο ομάδες, αναφέροντας ότι στις 17:35 που ξεκίνησαν τα επεισόδια οι αποστολές των δύο ομάδων δεν είχαν φτάσει στο γήπεδο, κάτι που έγινε στις 15:45 όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε. Εδώ να σημειωθεί ότι ο ΚΑΠ αναφέρει ότι αν κάποια ομάδα δεν βρίσκεται στο γήπεδο τότε δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη αν κάποιο ευτράπελο συμβεί.

Σε αυτό το σημείο έκανε παρέμβαση ο γενικός  αρχηγός της αστυνομίας κ Τσιρώνης ο οποίος υποστήριξε ότι οι δύο  ομάδες βρίσκονταν στο γήπεδο προτού ξεκινήσουν τα επεισόδια. Πάντως ο κ. Τσιρώνης δέχθηκε ότι η αστυνομία φέρει σημαντικό μερίδιο ευθύνης για τα όσα συνέβησαν καθώς το σχέδιο που είχε εκπονηθεί δεν είχε την αποτελεσματικότητα που θα έπρεπε.
Κλείσιμο

 Από την πλευρά του ο νομικός εκπρόσωπος του  Ολυμπιακού κ Γιαννίκος θέλησε να διαχωρίσει τη θέση της ΠΑΕ από τους ταραξίες. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός δεν θέλει έχει καμία σχέση με τέτοιους ταραξίες. Αν νομίζετε ότι ο Ολυμπιακός θέλει να υποθάλπει τέτοιους οπαδούς κάνετε λάθος».

Τέλος όσον αφορά  το αντικείμενο (σ.σ.ένα ρολό χαρτιού) που δέχθηκε ο Γιάννης Παπαδόπουλος, αποδείχθηκε ότι πετάχτηκε από τους φίλους της Καβάλας. Σύμφωνα με τον ΚΑΠ, πάντως, οι δύο ομάδες κινδυνεύουν με τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης