Μαγική τάπα από τον «ιπτάμενο» Θανάση!

Μαγική τάπα από τον «ιπτάμενο» Θανάση!

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα των Νικς πραγματοποίησε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έκανε και μία τάπα… γνωριμίας στη χθεσινή νίκη (115-104) επί των Ουίζαρντς

Μαγική τάπα από τον «ιπτάμενο» Θανάση!
«Είμαι ειδικός στην άμυνα»! Αυτό ήταν το μήνυμα του Θανάση Αντετοκούνμπο στη media day των Νικς κι εκεί είναι που ποντάρει ο μεγάλος αδερφός του Γιάννη για να κερδίσει μία θέση στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου!

Και το απέδειξε από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση στην preseason. Ο αδερφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς έπαιξε για 2:30’, έχοντας από ένα ριμπάουντ και μία ασίστ στο ματς, όμως η καλύτερή του στιγμή ήταν η τάπα που έκανε σε αντίπαλό του και μάλιστα έχει κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου. 

Από εκεί και πέρα, ο Καρμέλο Άντονι πέτυχε 21 πόντους (10/15 σουτ) για λογαριασμό της ομάδας της Νέας Υόρκης, ενώ άλλους 23 πόντους σημείωσε ο Ντέρικ Ουίλιαμς

Για του λόγου το αληθές, βέβαια, ο διαιτητής φαίνεται πως έχει δώσει το φάουλ, το οποίο κάνει ο Λου Αμούντσον, πάνω στον Τουρέ Μάρι, την ώρα που ο τελευταίος κάνει το «μπάσιμο» στη ρακέτα. Συνεπώς, αν και εντυπωσιακότατη, η τάπα του Θανάση δεν μέτρησε τελικά.

Κλείσιμο

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης