Η FIFA απαλλάσσει τον Βαλκ από την υπόθεση των 10 εκατομμυρίων

Η FIFA απαλλάσσει τον Βαλκ από την υπόθεση των 10 εκατομμυρίων

Ο επικεφαλής της επιτροπής το διάστημα που έγιναν οι πληρωμές ήταν ο Αργεντινός Χούλιο Γκροντόνα, ο οποίος πέθανε πέρυσι

Η FIFA απαλλάσσει τον Βαλκ από την υπόθεση των 10 εκατομμυρίων
Η FIFA αρνήθηκε σήμερα ότι το «δεξί χέρι» του προέδρου Σεπ Μπλάτερ, ο Ζερόμ Βαλκ, εμπλέκεται σε τραπεζικές συναλλαγές 10 εκατομμυρίων δολαρίων, οι οποίες βρίσκονται στο «στόχαστρο» έρευνας από τις αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών, παρά τη δημοσίευση επιστολής προς τον Βαλκ, στην οποία υπογραμμίζεται η πληρωμή.

Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία τονίζει σε ανακοίνωσή της ότι ο Βαλκ, ο οποίος είναι γενικός γραμματέας της FIFA από το 2007 και θεωρείται ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες στο άθλημα, δεν είχε ρόλο στις πληρωμές, τις οποίες είχε εγκρίνει ο πρόεδρος της επιτροπής οικονομικών της συνομοσπονδίας. Ο επικεφαλής της επιτροπής το διάστημα που έγιναν οι πληρωμές ήταν ο Αργεντινός Χούλιο Γκροντόνα, ο οποίος πέθανε πέρυσι.

«Ούτε ο γενικός γραμματέας Ζερόμ Βαλκ, ούτε κάποιο άλλο μέλος των ανώτερων διευθυντικών στελεχών της FIFA εμπλέκεται στην έναρξη, την έγκριση και την υλοποίηση του παραπάνω έργου,» υπογραμμίζει η FIFA.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης