«Καρφιά» Αλαφούζου για Κοντονή και διαιτησία

«Καρφιά» Αλαφούζου για Κοντονή και διαιτησία

Στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανθρακικό, ο πρόεδρος του ΠΑΟ τουίταρε να αφήνει αιχμές για τη δαιτησία και να «επιτίθεται» στον Σταύρο Κοντονή

«Καρφιά» Αλαφούζου για Κοντονή και διαιτησία
Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει παράπονα από τη διαιτησία στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό και κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας της αναμέτρησης, δεν άφησε… ασχολίαστες τις αποφάσεις του ρέφερι Κύζα. 

Με τιτίβισμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» άφησε αιχμές για τα σφυρίγματά του, έκανε λόγο για «σαπίλα» και «επιτέθηκε» στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή. 

«Κύριε Κοντονή, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φταίνε πάλι; Η Πολιτεία δεν ντρέπεται να ανέχεται όλη αυτή τη σαπίλα;», έγραψε ο πρόεδρος του «τριφυλλιού». 


Κλείσιμο

«Κύριε Κοντονή οι θύτες και τα θύματα δεν είναι το ίδιο. Το ποτήρι ξεχειλίζει», έγραψε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού στο Twitter με τη λήξη της αναμέτρησης. 

Σαφώς το σφύριγμα του Κύζα που εξόργισε περισσότερο ήταν η τουλάχιστον αυστηρή δεύτερη κίτρινη που είδε ο Μπούρμπος και σήμανε την αποβολή του ελάχιστα λεπτά αφού οι πράσινοι είχαν ισοφαρίσει. 

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης