Τι συμβαίνει τελικά με την υγεία του Μέσι;

Τι συμβαίνει τελικά με την υγεία του Μέσι;

Η κάμερα τον «έπιασε» να κάνει εμετό μέσα στη φυσούνα λίγο πριν την αναμέτρηση με την Μπιλμπάο - Είναι η δεύτερη φορά που ο «Λίο» έπαθε κάτι τέτοιο - Καθησυχαστικός τόσο ο ίδιος όσο και ειδικοί για την κατάστασή του

Τι συμβαίνει τελικά με την υγεία του Μέσι;
Τι συμβαίνει τελικά με την υγεία του Μέσι;
Για δεύτερη φορά τις τελευταίες έξι εβδομάδες, ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, έκανε εμετό πριν από την έναρξη ενός αγώνα.

Αυτή την φορά ο τηλεοπτικός φακός τον «συνέλαβε» να προβαίνει σε αυτή τη πράξη στη φυσούνα των αποδυτηρίων που οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο, πριν από τον αγώνα των «Καταλανών» με την Ατλέτικο Μπιλμπάο. 

Κλείσιμο


Το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και πριν από ένα μήνα στο Βουκουρέστι, στην ανάπαυλα του φιλικού αγώνα της εθνικής Αργεντινής με αντίπαλο τη Ρουμανία.

Το περιστατικό προκάλεσε ένα «κύμα ερευνών» από τα Μέσα Ενημέρωσης για το τι ακριβώς συμβαίνει με τον Μέσι και το στομάχι του ή αν γενικά έχει κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας.

Ο ίδιος ο Μέσι βεβαιώνει πως είναι απολύτως καλά και ότι όλο αυτό είναι συνέπεια του άγχους που έχει τον τελευταίο καιρό εξαιτίας της άσχημης απόδοσης της Μπαρτσελόνα και της μεγάλης πίεσης που του ασκείται από τον Τύπο της Αργεντινής, εν όψει και του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, άλλωστε μετά από λίγο ήμουν απολύτως κανονικά», τόνισε στα Ισπανικά Μέσα ο Αργεντίνος σταρ μετά το τέλος του αγώνα.

Οι προπονητές του, και διάφοροι γιατροί, έχουν «ρίξει» στο τραπέζι των συζητήσεων αρκετές θεωρίες για την κατάσταση της υγείας του 27χρονου Αργεντινού, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει καμία σαφής εξήγηση.

Ο Γκεράρδο Μαρτίνο, αποκάλυψε μάλιστα στο BBC ότι τον περασμένο Μάρτιο, μετά το πρώτο περιστατικό με τον εμετό στο Βουκουρέστι, ο Μέσι επισκέφτηκε έναν γιατρό στη Βαρκελώνη, αλλά οι εξετάσεις που έκανε δεν έδειξαν τίποτα το ανησυχητικό. Σημείωσε μάλιστα ότι τέτοιου είδους περιστατικά είναι συχνά στον Μέσι!

«Κάτι σίγουρα δεν είναι σωστό, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την απόδοσή του. Συμβαίνει σε αυτόν τακτικά .... Έχει επισκεφτεί ειδικούς γιατρούς ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά οι εξετάσεις τους αποδείχθηκαν άκαρπες, καθώς σωματικά ο «Λίο» είναι σε άριστη κατάσταση», τόνισε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Ο γιατρός της εθνικής ομάδας της Αργεντινής είπε στην εφημερίδα «Marca» πως ότι συμβαίνει με τον Μέσι δεν είναι κάτι ανησυχητικό, περιλαμβάνοντας όμως ένα σωρό πιθανές εξηγήσεις.

« Ένας λόγος μπορεί να είναι η σωματική ή και η ψυχολογική πίεση που δέχεται το τελευταίο διάστημα. Μια άλλη αιτία μπορεί να είναι η αλλαγή στις ζώνες του χρόνου (το Jet lag- χαρακτηριστικό ότι πέρυσι ταξίδεψε συνολικά 36.000 χλμ). Μπορεί ακόμη να είναι και  αλλαγές στη διατροφή. Μερικές φορές όταν οι άνθρωποι αλλάζουν τις διατροφικές τους συνήθειες, αυτό μπορεί να προκαλέσει δυσανεξία, που οδηγεί σε ναυτία και εμετό», δήλωσε ο κ. Νάτσο Φερνάντεθ στην ισπανική εφημερίδα.

Σε γενικές γραμμές οι καθησυχαστικές δηλώσεις, τόσο  του ιδίου, όσο και των ειδικών, φαίνεται ότι περιπλέκουν ακόμα περισσότερο το μυστήριο γύρω από την κατάσταση της υγείας του μεγαλύτερου εν ενεργεία ποδοσφαιριστή του κόσμου, κάνοντας τους λάτρεις του αθλήματος να αναρωτιούνται για το πότε θα είναι η επόμενη φορά που θα τον δούμε σε ανάλογη κατάσταση. Ελπίζουμε όχι σε χειρότερη...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης