ΝΔ: Ο Τσίπρας ανακάλυψε τώρα ότι θα είχαμε βγει από τα μνημόνια αν εφάρμοζε τις επιλογές μας

ΝΔ: Ο Τσίπρας ανακάλυψε τώρα ότι θα είχαμε βγει από τα μνημόνια αν εφάρμοζε τις επιλογές μας

Κυβέρνηση: Το πρόγραμμα σοκ και δέος του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θα εφαρμοστεί ποτέ

ΝΔ: Ο Τσίπρας ανακάλυψε τώρα ότι θα είχαμε βγει από τα μνημόνια αν εφάρμοζε τις επιλογές μας
«Με 3 χρόνια καθυστέρηση ο Αλέξης Τσίπρας ανακάλυψε χθες ότι αν εφάρμοζε τις επιλογές της Κυβέρνησης της Ν.Δ., η χώρα μας θα είχε βγει ήδη από τα μνημόνια το 2015», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η
Νέα Δημοκρατία  με αφορμή χθεσινές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα που μεταξύ άλλων είχε δηλώσει απευθυνόμενος στον Πορτογάλο ομόλογό του Αντόνιο Κόστα ότι «η Πορτογαλία αποτελεί «πολύ καλό παράδειγμα για όλους μας»
. «Δείξατε τον δρόμο, όχι μόνο για το πώς να βγεις από τα μνημόνια, αλλά επίσης πώς να εφαρμόσεις κοινωνικά φιλικές πολιτικές ακριβώς μετά τα μνημόνια» είπε.

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει επίσης: 
Κλείσιμο
«Παραδέχθηκε (ο Τσίπρας) έτσι ότι η μόνη διαφορά της Ελλάδας από την Πορτογαλία είναι ο ίδιος και η καταστροφική Κυβέρνησή του».

Πηγές του Μαξίμου, απαντώντας στο σχόλιο της ΝΔ, σχολιάζουν ότι το πρόγραμμα «σοκ και δέος» του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θα εφαρμοστεί ποτέ, όπως δεν εφαρμόστηκε ποτέ μέχρι τέλους και «η εφιαλτική συμφωνία Σαμαρά - Βενιζέλου».

«Εάν εφαρμόζονταν οι επιλογές της ΝΔ, η οικονομική και κοινωνική καταστροφή θα ήταν σήμερα δεδομένη. Ευτυχώς, η εφιαλτική συμφωνία Σαμαρά - Βενιζέλου δεν εφαρμόστηκε ποτέ μέχρι τέλους, όπως ποτέ δεν θα εφαρμοστεί και το πρόγραμμα σοκ και δέους του κ. Μητσοτάκη. Η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια και αυτό πιστώνεται αποκλειστικά στη σημερινή κυβέρνηση» αναφέρεται σε non paper του Μαξίμου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης