PROTOTHEMA

Πολιτική

Δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

Ποιον προτείνει η Βουλή για τη θέση του Προέδρου του Αρείου Πάγου

Ποιον προτείνει η Βουλή για τη θέση του Προέδρου του Αρείου Πάγου

Στο υπουργικό συμβούλιο αναμένεται να διαβιβαστεί τις επόμενες ώρες η γνωμοδότηση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής

Στο υπουργικό συμβούλιο αναμένεται να διαβιβαστεί τις επόμενες ώρες η γνωμοδότηση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής αναφορικά με τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το προεδρείο του Αρείου Πάγου.


Υπενθυμίζεται ότι το υπουργικό συμβούλιο έστειλε στην Βουλή το προηγούμενο διάστημα λίστα με τους προτεινόμενους για την θέση του προέδρου και των αντιπροέδρων. Τα μέλη της Διάσκεψης μετά από ακρόαση των προτεινομένων προχώρησαν σε ψηφοφορία το αποτέλεσμα της οποίας – σύμφωνα με πληροφορίες – έχει ως εξής:


Για την θέση του Προέδρου του Αρείου Πάγου  ο κ. Δημήτρης Κράνης υπερίσχυσε λαμβάνοντας 17 ψήφους ακολούθησε ο κ. Βασίλειος Πέππας με 16 και η κυρία Ειρήνη Κιουρκτσόγλου – Πετρουλάκη με 14.

Το τυπικό όριο των 4/5 που προβλέπει το σχετικό άρθρο του Κανονισμού δεν ξεπεράστηκε, ωστόσο, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αποτυπώνει την γνώμη της Βουλής.

Για τις θέσεις των αντιπροέδρων έλαβαν:

Η κυρία Πηνελόπη Ζωντανού 20 ψήφους, η κυρία Μαρία Γαλάνη-Λεοναρδοπούλου 18, ο κ. Βασίλειος Πέππας 17, η κυρία Μαρία Χυτήρογλου 17, η κυρία Αγγελική Αλειφεροπούλου 15, η κυρία Ειρήνη Καλού 13 και η κυρία Αρτεμισία Παναγιώτου 13.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση υποστηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Πέππα για την θέση του προέδρου του Ανώτατου Δικαστηρίου.
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Ακολουθήστε μας στα

Γανυμήδης15/09/201711:21

Δηλαδή, εσείς τι θα περιμένατε από από ένα παράνομο πολίτευμα? Έτσι λειτουργεί το επιβεβλημένο πολίτευμα της "προεδρικής κομματικής κοινοβουλευτικής συμμορίας"! Υπάρχουν 64 πολιτεύματα περίπου και μας επέβαλαν το τωρινό πολίτευμα πρίν από 40 χρόνια με το έτσι θέλω, ακόμα δεν τους ζήτησε κανείς τα ρέστα! Πατριώτες ξυπνήστε, ο λαός ασκεί την εξουσία, αυτό επιτυγχάνεται όταν γνωρίζει τι είναι πολίτευμα, τι είναι σύνταγμα και τι είναι τοπική αυτοδιοίκηση, με ποιά διαδικασία ο λαός τα νομιμοποιεί! Όλοι αυτοί που βρίσκονται μέσα στο κοινοβούλιο είναι παράνομοι, διότι ασκούν την εξουσία του λαού μέσα από ένα παράνομο πολίτευμα και σύνταγμα, δίχως την νομιμοποίηση και συγκατάθεση του λαού με δημοψηφίσμα! Αγαπητοί πατριώτες ο Ελληνικός λαός έχει το δικαίωμα να συλλάβει τώρα αμέσως τους αρχηγούς των ένοπλων δυνάμεων και αστυνομίας με την κατηγορία: 1ον. Της εσχάτης προδοσίας, 2ον. Προστασία συμμοριών που ασκούν παράνομα την εξουσία του λαού, 3ον. Άσκηση καθηκόντων μέσω παράνομου πολιτεύματος και συντάγματος! Ο λαός έχει δικαίωμα να συλλάβει τώρα αμέσως τους ανώτατους δικαστικούς της χώρας με την κατηγορία: 1ον Άσκησης καθηκόντων μέσου παράνομου πολιτεύματος και συντάγματος, 2ον Υπόθαλψη και προστασία συμμοριών που ασκούν παράνομα την εξουσία του λαού. Ο Ελληνικός λαός έχει το δικαίωμα να συλλάβει τώρα αμέσως, τους αρχηγούς κομμάτων και βουλευτάς με την κατηγορία: 1ον. Σύσταση συμμοριών, 2ον. Παράνομη άσκηση εξουσίας του λαού μέσω παράνομου πολιτεύματος και συντάγματος, 3ον. Κατάχρηση της περιουσίας του λαού!

Απάντηση
Γανυμήδης15/09/201711:15

Οι ανώτατοι δικαστικοί συντηρούν την παρανομία! Μετά την πτώση της δικτατορίαςοι το 1974, οι μασόνοι σαν οργανωμένη συμμορία, έφεραν στην Ελλάδα τον επίσης μασόνο Κωνσταντίνο Καραμανλή, στης 24 Ιουλίου του ίδιου έτους σχημάτισαν μία μεταβατική "κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας", δίχως την εντολή του λαού, αρπάζοντας την εξουσία, αυθαίρετα και παράνομα την κατάλληλη στιγμή , δίχως να υπάρχει νόμιμο πολίτευμα και σύνταγμα στην χώρα μας, από τότε μέχρι σήμερα δεν έγινε δημοψήφισμα για να επιλέξει ο λαός ελεύθερα το πολίτευμα όπου θα ασκείται η εξουσία του, δια μέσω των αντιπροσώπων του, καθώς και δημοψήφισμα για την νομιμοποίηση του συντάγματος κατευθείαν από το λαό! Η τύχη της χώρας μας αποφασίστηκε μέσα στις μασονικές στοές! Ότι ακολούθησε στην συνέχεια μέχρι σήμερα στηρίζεται στην παρανομία! Όλα αυτά που αναφέρω είναι ιστορικά καταγεγραμμένα! Σήμερα δεν αναφέρεται πουθενά το σιωπούν όλοι ιδιαίτερα οι ανώτατοι δικαστικοί! Η δικαιοσύνη είναι η πλέον βρωμερή μορφή του παράνομου πολιτικού συστήματος, όπου κολυμπάει στα περιττώματα του βόθρου που η ίδια έκτισε δια μέσου της μεταπολίτευσεις!

Απάντηση
Πολλά χαιρετίσματα στην συμμορία15/09/201700:23

"Πέππα" η Pepa, Pepita, Peppi, το όνομα προέρχεται από την Ισπανία είναι όνομα Εβραικό των Σεφαραδιτών, είναι παραλλαγή του Ιωσήφ. "Η κυβέρνηση υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Πέππα για την θέση του προέδρου του Ανώτατου Δικαστηρίου"!

Απάντηση
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ στην ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ14/09/201723:01

κατάντησαν υπαλληλάκια που περιμένουν κομματικό διορισμό .... ούτε ένας δε τόλμησε μέχρι σήμερα ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ τον προσβλητικό και δουλικό διορισμό ....

Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν

* Υποχρεωτικά πεδία