Την ερχόμενη εβδομάδα η ακρόαση στην Βουλή της νέας ηγεσίας του Αρείου Πάγου

Την ερχόμενη εβδομάδα η ακρόαση στην Βουλή της νέας ηγεσίας του Αρείου Πάγου

Την ερχόμενη Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου θα γίνει η ακρόαση των Αντιπροέδρων του Αρείου Πάγου από τα μέλη της Διάσκεψης των Προέδρων


Την ερχόμενη εβδομάδα η ακρόαση στην Βουλή της νέας ηγεσίας του Αρείου Πάγου
Σε ακρόαση των προτεινόμενων από το υπουργικό συμβούλιο για την θέση του Προέδρου και των πέντε αντιπροέδρων του Αρείου Πάγου
θα προχωρήσει την ερχόμενη εβδομάδα η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής
Κλείσιμο
προκειμένου να εκφράσει την γνώμη της σύμφωνα και με τις σχετικές διατάξεις του κανονισμού λειτουργίας του Κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό την ερχόμενη Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου θα γίνει η ακρόαση από τα μέλη της Διάσκεψης των Προέδρων, κατά το άρθρο 14 περ. στ ́ του Κανονισμού της Βουλής και το άρθρο 1 του ν. 3841/2010, των Αντιπροέδρων του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Γιαννακόπουλου, κυρίας Ειρήνης Κιουρκτσόγλου-Πετρουλάκη και κ. Δημητρίου Κράνη και των Αρεοπαγιτών κυρίας Μαρίας Γαλάνη- Λεοναρδοπούλου, κ. Ιωσήφ Τσαλαγανίδη και κ. Βασιλείου Πέππα, κατόπιν της προεπιλογής τους από το Υπουργικό Συμβούλιο, προκειμένου η Διάσκεψη των Προέδρων να εκφράσει τη γνώμη της για την πλήρωση της θέσης του Προέδρου του Αρείου Πάγου, που κενώθηκε την 30η Ιουνίου 2017. 

Ενω για την πλήρωση των πέντε θέσεων αντιπροέδρων θα πραγματοποιηθούν:

Την Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017, η ακρόαση των Αρεοπαγιτών, κυρίας Μαρίας Γαλάνη-Λεοναρδοπούλου, κ. Ιωσήφ Τσαλαγανίδη, κυρίας Αγγελικής Αλειφεροπούλου, κ. Γεωργίου Κοντού, κυρίας Ασπασίας Μαγιάκου, κ. Βασιλείου Πέππα και κ. Γεωργίου Λέκκα, κατόπιν της προεπιλογής τους από το Υπουργικό Συμβούλιο και την Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017, των Αρεοπαγιτών, κυρίας Πηνελόπης Ζωντανού, κ. Αθανασίου Καγκάνη, κυρίας Μαρίας Χυτήρογλου, κυρίας Ειρήνης Καλού, κυρίας Αρτεμισίας Παναγιώτου, κυρίας Αλτάνας Κοκκοβού και κ. Δημητρίου Γεώργα, κατόπιν της προεπιλογής τους από το Υπουργικό Συμβούλιο. 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης