Το Ποτάμι καλεί τον Πάνο Καμμένο στην επιτροπή διαφάνειας της Βουλής

Το Ποτάμι καλεί τον Πάνο Καμμένο στην επιτροπή διαφάνειας της Βουλής

Ο υπουργός Άμυνας καλείται να δώσει εξηγήσεις για τις συνομιλίες που είχε με ισοβίτη κρατούμενο

Το Ποτάμι καλεί τον Πάνο Καμμένο στην επιτροπή διαφάνειας της Βουλής
Αίτημα προκειμένου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος να κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για τις συνομιλίες που φέρεται να είχε με ισοβίτη κρατούμενο κατέθεσε το
Ποτάμι. Την σχετική επιστολή υπογράφει ο βουλευτής του κόμματος και αντιπρόεδρος του κοινοβουλίου Σπύρος Λυκούδης επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι το αίτημα γίνεται επιτακτικό μετά και την παραδοχή των συνομιλιών από τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή.

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξης:
 
Προς την
Κλείσιμο
Πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας
της Βουλής των Ελλήνων
 
Αθήνα, 23/6/2017
 
Κα Πρόεδρε,
 
Όλες τις τελευταίες μέρες και με συνεχή δημοσιεύματα στα ΜΜΕ, υπάρχει μια έντονη συζήτηση σχετικά με τις επαφές και ανταλλαγές μηνυμάτων που είχε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, με καταδικασμένο σε ισόβια και έγκλειστο στις φυλακές για εγκληματικές πράξεις πολίτη.
 
Οι επαφές αυτές, δέχθηκε προχθές ότι μπορεί να έχουν υπάρξει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης κατά την διάρκεια ομιλίας του στην Βουλή και μάλιστα με μία συγκεκριμένη επιχειρηματολόγηση.
 
Επειδή είναι προφανής ο κίνδυνος να βαρύνουν το πολιτικό κλίμα και από πολλές πλευρές αυτές οι πληροφορίες, ενδεχομένως δε αδίκως αν μείνουν αδιευκρίνιστες, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ καταθέτει και παρακαλεί να κάνετε δεκτό το αίτημα της πρόσκλησης του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για να μας ενημερώσει για την ακρίβεια ή μη των δημοσιευμάτων και για οτιδήποτε άλλο σχετικά με το ζήτημα θα επέλεγε ο ίδιος να θέσει.
 
Σπυρίδων Λυκούδης
Βουλευτής Α’ Αθηνών
Ζ’ Αντιπροέδρος της Βουλής
Μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης