Ο βουλευτής του Ποταμιού Ιλχάν Αχμέτ υπέγραψε αίτημα του ΠΑΣΟΚ για ονομαστική ψηφοφορία

Ο βουλευτής του Ποταμιού Ιλχάν Αχμέτ υπέγραψε αίτημα του ΠΑΣΟΚ για ονομαστική ψηφοφορία

Για διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας για την τροπολογία που αναστέλλει την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά που έχουν πληγεί από την προσφυγική κρίση

Ο βουλευτής του Ποταμιού Ιλχάν Αχμέτ υπέγραψε αίτημα του ΠΑΣΟΚ για ονομαστική ψηφοφορία
Νέος πονοκέφαλος για το Ποτάμι φαίνεται πως προκύπτει καθώς ο βουλευτή του Ιλχάν Αχμέτ συνυπογράφει την πρόταση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας για την τροπολογία που αναστέλλει την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά που έχουν πληγεί από την προσφυγική κρίση.

Να σημειωθεί ότι οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έλαβαν την συγκεκριμένη πρωτοβουλία προκειμένου να δείξουν εντός της Ολομέλειας την «κωλοτούμπα» - όπως αναφέρουν – της ΝΔ του Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων που αν και απέφυγαν να στηρίξουν το πρώτο τμήμα των πρωθυπουργικών εξαγγελιών για την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων, δήλωσαν πως θα ψηφίσουν την τροπολογία για τον ΦΠΑ.

Κλείσιμο
Ωστόσο, προκαλεί αίσθηση το γεγονός ότι με το συγκεκριμένο σκεπτικό φαίνεται να συμφωνεί και ο βουλευτής του Ποταμιού Ιλχάν Αχμέτ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η διεξαγωγή της ονομαστικής θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη λόγω περιορισμένης προσέλευσης βουλευτών κατά την σημερινή διαδικασία. Το αίτημα της ονομαστικής υπογράφει το σύνολο της Κο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο κ. Ιλχάν, και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Λεωνίδας Γρηγοράκος, Στάθης Παναγούλης και Δημήτρης Καρράς.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης