Επίθεση Γεροβασίλη στον Θεοδωράκη για «τα έμμισθα τρολ»

Επίθεση Γεροβασίλη στον Θεοδωράκη για «τα έμμισθα τρολ»

Οι αναφορές του επικεφαλής του Ποταμιού σε συνεργάτη της κυβερνητικής εκπροσώπου που πρόσφατα έχασε τη ζωή του, προκάλεσε την αντίδρασή της - Κάνει ότι δεν καταλαβαίνει η κ.Γεροβασίλη, απαντά το Ποτάμι

Επίθεση Γεροβασίλη στον Θεοδωράκη για «τα έμμισθα τρολ»
Την αντίδραση της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη
προκάλεσαν οι αναφορές του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη στα «έμμισθα τρολ» του ΣΥΡΙΖΑ. Η κ.Γεροβασίλη επιλέγει να μην απαντήσει στην ουσία όσων κατήγγειλε ο κ.Θεοδωράκης, αλλά στο γεγονός ότι ο συνεργάτης της στον οποίο αναφέρθηκε, είναι πλέον νεκρός, καθώς έχασε τη ζωή του σε τροχαίο προ ολίγων ημερών.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρει στη δήλωσή της ότι ο
κ.Θεοδωράκης «μπορεί να μας εκπλήσσει ακόμα» επιλέγοντας να καταφερθεί με ύβρεις σε έναν νεκρό, «έναν άνθρωπο που όσο ζούσε υπερασπιζόταν τις ιδέες και τις αξίες του» και καταλήγει ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού είναι «ένας ακόμα που με το σπαθί του μπαίνει σήμερα στο κάδρο της πολιτικής αλητείας και χυδαιότητας».

Κλείσιμο
Απαντώντας, πριν από λίγο, το Ποτάμι αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι «η κυρία Γεροβασίλη κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Αυτή καταγγέλλουμε κι αυτή πρέπει να απολογηθεί. Και δεν την καταγγέλλουμε μόνο εμείς αλλά όλο το διαδίκτυο. Ας μπει στον κόπο να δει τις σχετικές αναρτήσεις».
Η ανακοίνωση του Ποταμιού καταλήγει: «Όλοι αναρωτιούνται: πόσα τρολ πληρώνει το ελληνικό δημόσιο για να βρίζουν τους πολιτικούς αντιπάλους της κυρίας Γεροβασίλη και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Να της θυμίσουμε ότι είναι κυβερνητική εκπρόσωπος και όχι αρχηγός παρακρατικής ομάδας;»



Ολόκληρη η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου έχει ως εξής:

«Και όμως, ο κος Θεοδωράκης μπορεί να μας εκπλήσσει ακόμα.
 Επέλεξε, απολύτως συνειδητά και από το βήμα της Βουλής, να καταφερθεί με ύβρεις, που αδυνατούμε να αναπαράξουμε, σε έναν νεκρό.
 Έναν άνθρωπο που δεν είναι πλέον σε θέση να απαντήσει για τον εαυτό του.
Έναν άνθρωπο που όσο ζούσε υπερασπιζόταν τις ιδέες και τις αξίες του.
Σε όποια θέση και αν βρισκόταν με εντιμότητα κ αξιοπρέπεια.
Προφανώς, έννοιες άγνωστες στον Σταύρο Θεοδωράκη.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ένας ακόμα, που με το «σπαθί» του μπαίνει σήμερα στο κάδρο της πολιτικής αλητείας και χυδαιότητας».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης