Μόνο ο Καμμένος από την κυβέρνηση στη Μεγαλόχαρη

Μόνο ο Καμμένος από την κυβέρνηση στη Μεγαλόχαρη

Και ο Τρ. Αλεξιάδης που πήγε στη Σουμελά

Μόνο ο Καμμένος από την κυβέρνηση στη Μεγαλόχαρη
Λάμπουν δια της απουσίας τους οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της κυβέρνησης από τις λειτουργίες για τη Μεγαλόχαρη. Μοναδική εξαίρεση, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Πάνος Καμμένος, ο οποίος βρίσκεται στην Τήνο για το Δεκαπενταύγουστο. Κατά την άφιξή του ωστόσο ο Πάνος Καμμένος στο νησί, αποδοκιμάστηκε από πολίτη που βρισκόταν στο λιμάνι και του φώναξε «Να φύγεις από το νησί». Την ίδια ώρα ο κόσμος προσέγγιζε με ενθουσιασμό τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.  

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μάλιστα, διάβασε το «Πάτερ ημών» και το «Πιστεύω».

Κλείσιμο


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  Προκόπης Παυλόπουλος, βρίσκεται σήμερα στην Παναγία Σουμελά. Εκεί βρέθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης. 

Ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με το πρόγραμμά του θα βρεθεί αύριο το πρωί στο μαρτυρικό χωριό Κομμένο Άρτας για το μνημόσυνο για τους 317 νεκρούς της σφαγής του 1943. Μετά την τέλεση του μνημόσυνου, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Αθαμάνιο Άρτας.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, φέτος το καλοκαίρι το κλίμα είναι βαρύ στις σχέσεις εκκλησίας-κυβέρνησης ειδικά μετά τους βανδαλισμούς ναών και την επίθεση στη Μονή Πετράκη. Μάλιστα η Νέα Δημοκρατία είχε κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν καταδικάζει τα φαινόμενα βίας και ανομίας και ότι καλύπτει ιδεολογικά τους αντιεξουσιαστές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης