ΝΔ: Για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά, αναρχικοί υπερασπίζονται την κυβέρνηση

ΝΔ: Για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά, αναρχικοί υπερασπίζονται την κυβέρνηση

Αντιδρά η αξιωματική αντιπολίτευση στην είδηση της αντισυγκέντρωσης αντιεξουσιαστών την Τετάρτη στο Σύνταγμα, κόντρα στο κίνημα «Παραιτηθείτε»

ΝΔ: Για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά, αναρχικοί υπερασπίζονται την κυβέρνηση
Νέο γύρο πολιτικής αντιπαράθεσης φαίνεται ότι «πυροδοτεί» η ανακοίνωση αντιεξουσιαστών ότι θα πραγματοποιήσουν, αύριο, στις 19:00 στην πλατεία Συντάγματος, αντισυγκέντρωση, κόντρα στη συγκέντρωση του κινήματος «Παραιτηθείτε».

«Συγκεντρωνόμαστε στο Σύνταγμα ακυρώνοντας τη μάζωξη των ακροδεξιών μνημονιολάγνων» αναφέρουν σχετικά σε ανακοίνωσή τους σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Κλείσιμο
Αντιδρώντας, η ΝΔ
εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία υπογραμμίζει: «Για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά, αναρχικοί ανακοινώνουν συγκέντρωση για να υπερασπιστούν την κυβέρνηση».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμπληρώνει ότι καθιστά την κυβέρνηση «απολύτως υπεύθυνη για την ασφάλεια των πολιτών του κινήματος "Παραιτηθείτε"», στη συγκέντρωση της Τετάρτης, στην πλατεία Συντάγματος.

«Όσο και αν η κυβέρνηση ενοχλείται από τη διαμαρτυρία της κοινωνίας, είναι υποχρεωμένη να διασφαλίσει πλήρως στην πράξη το δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών στη διαδήλωση» καταλήγει η ΝΔ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης