Η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αλέξη Τσίπρα μέσω Twitter

Η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αλέξη Τσίπρα μέσω Twitter

Στην ατάκα του πρωθυπουργού ότι «η Αριστερά πρέπει να σώσει τον φιλελευθερισμό από τους φιλελεύθερους», ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε με το «ποιος θα σώσει την Ελλάδα από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αλέξη Τσίπρα μέσω Twitter
Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχίστηκε η πρωινή αντιπαράθεση που είχαν το πρωί της Τετάρτης στη Βουλή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την προ ημερησίας δατάξεως συζήτηση για τα θέματα της ασφάλειας των πολιτών.

Στη δευτερολογία του, ο κ. Τσίπρας είχε απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ πει ότι «Η αριστερά, κύριε Μητσοτάκη, έχει μεταξύ άλλων και τον στόχο να διασώσει τον φιλελευθερισμό από τους φιλελεύθερους». Πρόκειται για μια «ατάκα» την οποία απέδωσε σε έναν «σύγχρονο φιλόσοφο» που δεν κατονόμασε και την oποία εν συνεχεία ανέβασε στον λογαριασμό του στον twitter.

Μερικές  ώρες αργότερα, ο κ. Μητσοτάκης από τον δικό του λογαριασμό, ανταπέδωσε τη βολή, γράφοντας: «Το θέμα, κύριε Τσίπρα είναι ποιος θα σώσει την Ελλάδα από τον ΣΥΡΙΖΑ», προσθέτοντας το δημοφιλές hastag #fygete, που είναι το μότο το οποίο χρησιμοποιεί σε όλες του τις τελευταίες ομιλίες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης