Καμμένος για Μουζάλα: «Έκανε ένα λεκτικό λάθος»

Καμμένος για Μουζάλα: «Έκανε ένα λεκτικό λάθος»

Μίλησε στη Βουλή σαν να μην είχε αμφισβητήσει ποτέ τον αναπληρωτή αναπληρωτή υπ. Μεταναστετικής πολιτικής, μετά την αναφορά του στα Σκόπια με τη λέξη «Μακεδονία»

Καμμένος για Μουζάλα: «Έκανε ένα λεκτικό λάθος»
«Ο κ. Μουζάλας
έκανε ένα λεκτικό λάθος», είπε το βράδυ της Τρίτης από το βήμα της Βουλής ο Πάνος Καμμένος
Κλείσιμο
, σαν να μην είχε αμφισβητήσει ποτέ τον αναπληρωτή αναπληρωτή υπουργό Μεταναστετικής πολιτικής, μετά την αναφορά του στα Σκόπια
με τη λέξη «Μακεδονία».

Μιλώντας στην Ολομέλεια, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, προκάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση, με τους βουλευτές να αντιδρούν στα λεγόμενα του κ. Καμμένου, ζητώντας να καταθέσει πρόταση μομφής.

«Αν εσείς έχετε τη δύναμη, καταθέστε πρόταση μομφής κατά του Μουζάλα», είπε και συνέχισε: «Ξέρετε τι έκανε ο κ. Μητσοτάκης; Πήγε στο ΕΛΚ και είπε στην Μέρκελ ότι ο Καμμένος είναι λαϊκιστής και θέλει να ρίξει την κυβέρνηση».  

«Nα σας θυμίσω κάτι που είχε πει ο Κώστας Καραμανλής στον Γιώργο Παπανδρέου: τα αιτήματα ενίοτε γίνονται και αποδεκτά. Αν θέλετε, ακολουθήστε την κοινοβουλευτική διαδικασία», είπε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ξεκαθάρισε, δε, ότι εκείνος συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ, «ακόμα και αν είμαστε διαφορετικοί, γιατί ο Τσίπρας δεν ήταν ούτε στη διαπλοκή ούτε στα υποβρύχια και θα συνεργαστώ μαζί του μέχρι τέλους και θα στηρίξω την κυβέρνηση».

«Δεν θα ρίξουμε εμείς την κυβέρνηση, τι να κάνουμε» είπε ο κ. Καμμένος και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση: «Περιμένετε μήπως ανατρέψουμε την κυβέρνηση, έχετε ράψει δύο και τρεις φορές κοστούμι».

Και κατέληξε: «Να ξεκαβαλήσετε από τη διαπλοκή, αν θέλετε να έχετε μέλλον στη ΝΔ». 



Ανοιχτό το θέμα Μουζάλα για τους ΑΝΕΛ, υποστήριξε η Χρυσοβελώνη


Ανοιχτό παραμένει το θέμα Μουζάλα για τους ΑΝΕΛ, όπως ανέφερε η υφυπουργός Υποδομών Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Για το θέμα του κ. Μουζάλα, ο κ. Καμμένος πάντα έλεγε -και λέει- ότι είναι ανοιχτό. Και ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι ανοιχτό προκύπτει και από τη χθεσινή ενημέρωση της κυβερνητικής εκπροσώπου που είπε ότι το ζήτημα θα αντιμετωπιστεί από σήμερα και μετά. Το ποια λύση θα δοθεί είναι κάτι το οποίο θα το χειριστεί ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων» ανέφερε η κ. Χρυσοβελώνη, μιλώντας στο MEGA.

Εξηγώντας τοn χαρακτηρισμό του κ. Καμμένου περί «λεκτικού λάθους» σημείωσε: «Ποτέ ο κ. Καμμένος δεν υπαναχώρησε από τις θέσεις του και τα λεγόμενά του».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης