Μεϊμαράκης: Ο προϋπολογισμός φέρνει ύφεση, φόρους, περικοπές, ελλείμματα και ανεργία

Μεϊμαράκης: Ο προϋπολογισμός φέρνει ύφεση, φόρους, περικοπές, ελλείμματα και ανεργία

«Το προσχέδιο του προϋπολογισμού που κατατέθηκε μας προσγειώνει στην πραγματικότητα» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ

Μεϊμαράκης: Ο προϋπολογισμός φέρνει ύφεση, φόρους, περικοπές, ελλείμματα και ανεργία
«Ο πρωθυπουργός προσπάθησε επί μιάμιση ώρα να μας εξοντώσει, λέγοντας πόσο ωραία είναι η κατάσταση που παρέλαβε και που θα συνεχίσει» είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατά την έξοδό του από τη Βουλή.

«Το προσχέδιο του προϋπολογισμού που κατατέθηκε μας προσγειώνει στην πραγματικότητα» σημπλήρωσε ο κ. Μαϊμαράκης, αφού «διαβεβαιώνει πως έρχονται περικοπές και μάλιστα μεγάλες, φοροκαταιγίδα, ύφεση και έλλειμμα και το 2015 και το 2016, όπως και αύξηση της ανεργίας και το 2015 και το 2016».

Ο ίδιος υπογράμμισε πως η Νέα Δημοκρατία είναι ένα υπεύθυνο κόμμα που εκπροσωπεί τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, χωρίς να έχει σχέση με νεοφιλελεύθερες πολιτικές, «όπως ο κ. Τσίπρας υποστηρίζει» είπε χαρακτηριστικά. Η ΝΔ, παρά τα εσωκομματικά της που καλείται να αντιμετωπίσει, παραμένει όρθια και ως συγκρτοτημένη πολιτική δύναμη θα προασπίσει όλα όσα υποστηρίζει, με απώτερο σκοπό την πορεία της χώρας για ανάπτυξη, δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

Παράλληλα προανήγγειλε ότι η Ν.Δ. θα σταθεί απέναντι σε «ό,τι υφεσιακό και αντιευρωπαϊκό φέρει ο κ. Τσίπρας», ενώ σημείωσε ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση θα στηρίξει αναπτυξιακά μέτρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης