Τσίπρας σε Λεβέντη: Συγκινήθηκα όταν διάβασα πως ήσουν συνεργάτης του πατέρα μου

Τσίπρας σε Λεβέντη: Συγκινήθηκα όταν διάβασα πως ήσουν συνεργάτης του πατέρα μου

«Πράγματι εργάστηκα για ένα εξάμηνο με τον πατέρα σου, για να αποκτήσω την απαιτούμενη εμπειρία» απάντησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Τσίπρας σε Λεβέντη: Συγκινήθηκα όταν διάβασα πως ήσουν συνεργάτης του πατέρα μου
Για πρώτη φορά συναντήθηκαν στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρο της Ένωσης κεντρώων Βασίλη Λεβέντη με τον πρωθυπουργό να σπεύδει να καλωσορίσει τον κ. Λεβέντη στο Κοινοβούλιο.

Μετά τη θερμή χειραψία που αντάλλαξαν, οι δυο τους είχαν τον εξής διάλογο: «Δεν γνώριζα ότι ήσουν συνεργάτης του πατέρα μου, πολύ συγκινήθηκα όταν το διάβασα» είπε ο κ. Τσίπρας, αναφερόμενος στη συνέντευξη που έδωσε ο κ. Λεβέντης στο Πρώτο Θέμα. «Πράγματι εργάστηκα για ένα εξάμηνο με τον πατέρα σου, για να αποκτήσω την απαιτούμενη εμπειρία, αλλά όταν αργότερα μου έγινε πρόταση να τον ακολουθήσω στην Αρτα, αρνήθηκα» απάντησε ο κ. Λεβέντης σύμφωνα με το vima.gr.

Μετά από αυτή την σύντομη συνάντηση με τον πρωθυπουργό ο κ. Λεβέντης κλήθηκε να αντιμετωπίσει τις... γκρίνιες στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα. Συγκεκριμένα, οι βουλευτές του μπορεί να έχουν υπογράψει δήλωση ότι θα είναι βουλευτές μόνον για έξι μήνες, ωστόσο τώρα που μπήκαν στη Βουλή και είδαν ακριβώς τι συμβαίνει, ζήτησαν να μην ισχύει αυτό το έγγραφο και να πάρουν... παράταση κοινοβουλευτικού βίου. Ο κ. Λεβέντης υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει το θέμα με τους νομικούς του και ίσως να τους δώσει θητεία τουλάχιστον για ένα χρόνο αντί για έξι μήνες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης