Δρίτσας: Χτυπήσαμε το κεφάλι μας στον τοίχο με ιλιγγιώδη ταχύτητα

Δρίτσας: Χτυπήσαμε το κεφάλι μας στον τοίχο με ιλιγγιώδη ταχύτητα

Απίστευτη ατάκα του τέως υπουργού - Είπε ότι η συμφωνία με τους Ευρωπαίους είναι η επιτομή του νεοφιλευθερισμού και πρόσθεσε: «Μην κρύψουμε από τους εαυτούς μας ότι αυτό είναι μπροστά μας...»

Δρίτσας: Χτυπήσαμε το κεφάλι μας στον τοίχο με ιλιγγιώδη ταχύτητα
Σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Θοδωρής Δρίτσας στην παρέμβασή του στην πανελλήνια συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο τέως υπουργός Ναυτιλίας σημείωσε πως η χρηματοδοτική ασφυξία ήταν άλγος και άγχος γνωστό σε όλες τις βαθμίδες του κόμματος «από την εποχή που μας έλεγαν τα κανάλια 'τι θα κάνετε;'» στην περίπτωση που δεν θα συμφωνούσαν οι πιστωτές με τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το θέμα ήταν αν μπορούσαμε να αξιολογήσουμε τα δεδομένα, ώστε να μη χτυπήσουμε το κεφάλι μας στον τοίχο με ιλιγγιώδη ταχύτητα, όπως συνέβη» τόνισε ο κ. Δρίτσας.

Ο σύζυγος της Τασίας Χριστοδουλοπούλου ζήτησε την αποκατάσταση του διαλόγου μέσα στο κόμμα λέγοντας πως η δημοκρατία και η κομματική λειτουργία, δεν ειναι ένα αγαθό, είναι εργαλείο απαραίτητο.

Ο τέως υπουργός Ναυτιλίας σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα χρειάζεται συλλογικές λειτουργίες για να αντιμετωπιστούν αυτά που έρχονται.
Ζήτησε, επίσης:
- Να μην επιτρέψουμε την αντιδραστική παλινόρθωση
Κλείσιμο
- Να προστατέψουμε την ενότητα
- Να μην αφήσουμε τη διαδικασία αποχωρήσεων να γιγαντωθεί

Μιλώντας για τη συμφωνία ο κ. Δρίτσας είπε πως πρόκειται για την επιτομή του νεοφιλευθερισμού και υπογράμμισε: «Μην κρύψουμε από τους εαυτούς μας ότι αυτό είναι μπροστά μας».

Ολοκληρώνοντας την παρέμβασή του ανέφερε πως ειναι βασικό ζήτημα το τι και ποιοι ψηφίζουν στη νέα Βουλή. Σημείωσε πως πρέπει να αναζητηθούν παραγωγικές δυνάμεις να συνδεθούν με ένα παραγωγικό πρόγραμμα, αλλιώς αυτό που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν θα ειναι κόλαση.

«Σε αυτόν τον αγώνα προφανώς δεν θα φύγω από το ΣΥΡΙΖΑ» κατέληξε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης