Ραχήλ κατά Καμμένου για τα 500 εκατ. των εξοπλιστικών

Ραχήλ κατά Καμμένου για τα 500 εκατ. των εξοπλιστικών

«Η διαπλοκή δεν πατάσσεται με υπουργούς που υπογράφουν αδιαφανείς συμβάσεις για εξοπλιστικά 500 εκατ. ευρώ»

Ραχήλ κατά Καμμένου για τα 500 εκατ. των εξοπλιστικών
Δείγμα του κλίματος που επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσε η ομιλία της Ραχήλ Μακρή η οποία αφού άσκησε δριμύτατη κριτική κατά της κυβέρνησης και του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων από το βήμα της Βουλής, ανακοίνωσε εμμέσως ότι θα ταχθεί με το «όχι». 

«Αφού λάβαμε τις εντολές των ενοίκων του Χίλτον θα πρέπει να το έχουμε ψηφίσει χθες», τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι στέλνει τον λογαριασμό στην κοινωνία, στους συνταξιούχους μέσω περικοπών συντάξεων και στους εργαζόμενους, ενώ  έκανε λόγο για ξεπούλημα της ΔΕΗ. 

Κλείσιμο
Η κυρία Μακρή εκτίμησε ακόμη ότι είναι ψευδές το επιχείρημα του Grexit και πως το νέο Μνημόνιο γεννά ύφεση που δημιουργεί ανεργία, λουκέτα δεν σώζει. 

«Καταθέσατε το προοίμιο του εκβιασμού», είπε, προσθέτοντας ότι «μας είπατε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει το έργο της και πέταξε καρφιά για ψέμματα». 

«Η διαπλοκή δεν πατάσσεται με υπουργούς που υπογράφουν αδιαφανείς συμβάσεις για εξοπλιστικά 500 εκατ. ευρώ, με υπουργούς που κοροϊδεύουν. Δεν πατάσσεται με το να έχετε πιάσει στασίδια στα κανάλια», τόνισε, υπογραμμίζοντας με νόημα ότι εκείνη επιλέγει να συμμαχήσει με τον λαό που είπε «όχι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης