Ραγκούσης: «Αρρωστημένα εγωπαθής ο Τσίπρας»

Ραγκούσης: «Αρρωστημένα εγωπαθής ο Τσίπρας»

Πώς σχολίασε ο πρώην υπουργός τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ΕΡΤ 

Ραγκούσης: «Αρρωστημένα εγωπαθής ο Τσίπρας»
Τη χθεσινοβαρδινή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην ΕΡΤ σχολίασε μέσω του Twitter του ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος δεν δίστασε να επιτεθεί δημόσια στον πρωθυπουργό χαρακτηρίζοντάς τον «αρρωστημένα εγωπαθή». Αναφερόμενος στην απάντηση του κ. Τσίπρα σχετικά με το τι θα κάνει σε περίπτωση που ο ελληνικός λαός ψηφίσει «ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής, ο πρώην υπουργός έσπευσε να γράψει πως «του -πρωθυπουργού- του ξέφυγε η αλήθεια».

«Του ξέφυγε η αλήθεια.Την ώρα που οδηγεί την Ελλάδα στη διάλυση και τους Έλληνες στον εξευτελισμό αυτός έχει στο μυαλό του μόνο τον εαυτό του» είναι το tweet του κ. Ραγκούση, ο οποίος συνέχισε γράφοντας: «Η χώρα έχει μπλέξει με έναν αρρωστημένα εγωπαθή. "Αν ο λαός θέλει έναν πρωθυπουργό ταπεινωμένο..., ας διαλέξει έναν, δεν είμαι εγώ"».



Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας στο ενδεχόμενο ο λαός να ψηφίσει «ναι» στο δημοψήφισμα δεν άφησε πολλά περιθώρια για την ερμηνεία των προθέσεών του: Είπε ότι θα σεβαστεί τη λαϊκή ετυμηγορία και θα δρομολογήσει τις διαδικασίες, ώστε η απόφαση των ψηφοφόρων να γίνει νόμος του κράτους. Και ότι ο ίδιος δεν είναι «πρωθυπουργός παντός καιρού», άρα θα αποχωρήσει ανοίγοντας το δρόμο για πολιτικές εξελίξεις, ίσως και εκλογές. Σε άλλο σημείο μάλιστα ήταν πιο κάθετος: «Αν ο λαός θέλει έναν πρωθυπουργό ταπεινωμένο και εξευτελισμένο, ας διαλέξει έναν. Υπάρχουν πολλοί, αλλά δεν είμαι εγώ» και ξεκαθάρισε: «Αν ο λαός θέλει σχέδια λιτότητας που δεν θα μας αφήσουν να σηκώσουμε κεφάλι, θα σεβαστούμε την επιλογή, δεν θα την υπηρετήσουμε εμείς».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης