Τα ΝΕΑ: Ο Κοτζιάς συμβούλεψε τον Καμμένο να μην ταξιδέψει στις ΗΠΑ

Τα ΝΕΑ: Ο Κοτζιάς συμβούλεψε τον Καμμένο να μην ταξιδέψει στις ΗΠΑ

«Μην πας, είναι προσβλητικό για τη χώρα» γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος ότι είπε ο υπ. Εξωτερικών στον υπ. Εθνικής Άμυνας

Τα ΝΕΑ: Ο Κοτζιάς συμβούλεψε τον Καμμένο να μην ταξιδέψει στις ΗΠΑ
Σε άλλη μια αποκάλυψη για το ταξίδι του Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ προχωρά ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος καθώς όπως αναφέρει στη στήλη του στα ΝΕΑ ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς είχε συστήσει στον κ. Καμμένο να μην πραγματοποιήσει το ταξίδι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεδομένης της τελικής απάντησης των Αμερικανών ότι δεν επρόκειτο να τον δεχθεί ο υπουργός Άμυνας Άστον Κάρτερ.

«Μην πας, είναι προσβλητικό για τη χώρα» φέρεται να είπε ο κ. Κοτζιάς στον υπουργό Άμυνας σε δείπνο στις Βρυξέλλες την περασμένη Τρίτη παρουσία του Έλληνα επιτρόπου στην ΕΕ Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Κλείσιμο
«Θα δούμε μέσω της διπλωματικής οδού πότε μπορεί να γίνει η επίσκεψη και την κάνεις αργότερα. Το ίδιο έγινε και με μένα και με τον Κέρι. Δεν μπορούσε μια ημερομηνία που είχαμε κλείσει, πήγα σε μια άλλη που ήταν διαθέσιμος και συναντηθήκαμε. Μην πας, άκουσέ με. Σε προσβάλλουν δεν το καταλαβαίνεις;» φέρεται να πρόσθεσε ο κ. Κοτζιάς προς τον Πάνο Καμμένο.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Παπαχρήστο για να καταφέρει, τελικά, ο κ. Καμμένος να κλείσει ραντεβού «έστω με κάποιον από το υπουργείο Άμυνας» χρειάστηκε να «λιώσει» στα τηλέφωνα προς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ο πρεσβευτής Χρ. Παναγόπουλος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης