Ραχήλ Μακρή: Από τον Παντελίδη στους Iron Maiden

Ραχήλ Μακρή: Από τον Παντελίδη στους Iron Maiden

Aνάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα τραγούδι του heavy metal συγκροτήματος Iron Maiden, το «Alexander the Great».

Ραχήλ Μακρή: Από τον Παντελίδη στους Iron Maiden
Λίγες ημέρες έπειτα από την πολυσυζυτημένη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «YOU» και στην οποία είχε αποκαλύψει πως όταν οδηγεί ακούει Παντελή Παντελίδη, η κυρία έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πως τα μουσικά της ακούσματα ποικίλουν.

Την Παρασκευή η κυρία Μακρή ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα τραγούδι του heavy metal συγκροτήματος Iron Maiden, το «Alexander the Great».

Κλείσιμο
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνόδευσε το βίντεο που «ανέβασε» και με ένα σχόλιο στο οποίο ανέφερε ότι δεν την ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών ούτε η φυλή στην οποία γεννήθηκαν και πως τους αντιμετωπίζει όλους με ένα κριτήριο: την αρετή. 

Το σχόλιο της Ραχήλ Μακρή: 

«Δεν μ' ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών ούτε η φυλή στην οποία γεννήθηκαν. Τους αντιμετωπίζω όλους μ' ένα κριτήριο: την αρετή. Για μένα, κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρος. -Μέγας Αλέξανδρος ο βασιλιάς των Μακεδόνων. Θρύλος στους αιώνες.

Ένα εξαιρετικό κομμάτι από ένα αγαπημένο συγκρότημα της εφηβικής μου ηλικίας.
Καλό ξημέρωμα».

Η ανάρτησή της στο Facebook


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης