Επίθεση Παπανδρέου σε Έλενα Παναρίτη: Φλερτάρει με τη συκοφαντία

Επίθεση Παπανδρέου σε Έλενα Παναρίτη: Φλερτάρει με τη συκοφαντία

Πριν το πρώτο Μνημόνιο η τότε κυβέρνηση έστελνε τα νομοσχέδια στο Βερολίνο υποστήριξε πριν από λίγες ημέρες η πρώην στενή συνεργάτης του κ. Παπανδρέου

Επίθεση Παπανδρέου σε Έλενα Παναρίτη: Φλερτάρει με τη συκοφαντία
«Όσο η κυρία Παναρίτη δεν παρέχει στοιχεία για τις δηλώσεις της, εκτίθεται και φλερτάρει με τη συκοφαντία» τονίζει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου σχετικά με πρόσφατες δηλώσεις της Έλενας Παναρίτη, ότι επί κυβερνήσεως Γιώργου Παπανδρέου «νομοσχέδια αποστέλλονταν στη γερμανική κυβέρνηση για έγκριση ή και συγγραφή», όπως αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωση του Κινήματος.

Η σύμβουλος του σημερινού υπουργού Οικονομικών, η οποία στο παρελθόν διετέλεσε στενός σύμβουλος του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου είχε υποστηρίξει σε τηλεοπτική της εκπομπή ότι πριν την υπογραφή του πρώτου Μνημονίου «η κυβέρνηση έστελνε τα νομοσχέδια στο Βερολίνο για έγκριση και για να τους πουν αν είναι σωστά καθώς δεν υπήρχε η ικανότητα να φτιαχτεί ούτε ένα νομοσχέδιο».

Κλείσιμο
«Ξέρετε τι είναι υπουργός Οικονομικών να μη δίνει το σχέδιο νόμου στους οικονομολόγους του και να το κάνει βόλτα στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας για να μας πει αν είναι καλό ή όχι;» ανέφερε η κυρία Παναρίτη στη συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγες ημέρες στην τηλεόραη του ΣΚΑΪ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ έχει ως εξής:

«Έχουν ήδη παρέλθει κάποια 24ωρα από την "αποκάλυψη" που ήθελε νομοσχέδια να αποστέλλονται στη γερμανική κυβέρνηση για έγκριση ή και συγγραφή!

Παρά ταύτα, στοιχεία δεν ακούσαμε, δεν είδαμε. Ρωτάμε, λοιπόν: Ποια νομοσχέδια εστάλησαν και πότε ακριβώς στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών πριν ή μετά από τη συμφωνία με τους θεσμικούς δανειστές;

Όσο η κ.Παναρίτη, σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών, δεν παρέχει συγκεκριμένα στοιχεία, παραμένει έκθετη και "φλερτάρει" με το πνεύμα που διακατέχει τον κοινό συκοφάντη. Αναμένουμε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης