Βαρουφάκης σε Ντίξον (Reuters): Τα ελληνικά σου χρειάζονται βελτίωση ή... καλύτερες πηγές

Βαρουφάκης σε Ντίξον (Reuters): Τα ελληνικά σου χρειάζονται βελτίωση ή... καλύτερες πηγές

Ο αρθρογράφος «απάντησε» παραπέμποντας σε παλαιότερες συνεντεύξεις του υπουργού Οικονομικών για να υποστηρίξει την αρχική του θέση για αδυναμία αποπληρωμής του ΔΝΤ από την Ελλάδα

Βαρουφάκης σε Ντίξον (Reuters): Τα ελληνικά σου χρειάζονται βελτίωση ή... καλύτερες πηγές
Στο επικριτικό σχόλιο του αρθρογράφου του Reuters Χιούγκο Ντίξον απάντησε ο Γιάνης Βαρουφάκης, όταν ο πρώτος σχολίασε στον λογαριασμό του στο Twitter τις δηλώσεις του Έλληνα ΥΠΟΙΚ γράφοντας: 
 
«Ο Βαρουφάκης ήταν ανόητος να πει ότι η κυβέρνηση ενδέχεται να α) μην είναι σε θέση να πληρώσει το ΔΝΤ β) να εισαγάγει έκτακτη εισφορά. Τέτοιου είδους δηλώσεις θα μπορούσε να προκαλέσουν φυγή καταθέσεων».

Τότε, η απάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη μέσω Τwitter ήταν άμεση: «Μόνο που ποτέ δεν τα είπα αυτά Χιούγκο.... Τα ελληνικά σου χρειάζονται βελτίωση (ή καλύτερες πηγές)».

Δείτε τα tweets: 

Κλείσιμο


Από την πλευρά του, ο Ντίξον δεν άφησε αναπάντητη την ανάρτηση του Γιάνη Βαρουφάκη και έτσι επανήλθε ποστάροντας τρεις διαφορετικές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών και γράφοντας ότι «Γιάνη μόλις ανέβασα στο Twitter τρεις συνδέσμους που υποδηλώνουν ότι μπορεί να επιβάλεις έκτακτο φόρο και να έχεις πρόβλημα αποπληρωμής του ΔΝΤ».









Λίγη ώρα αργότερα, δε, επανήλθε «διορθώνοντας» την αρχική του τοποθέτηση και γράφοντας προς τον υπουργό Οικονομικών ότι «ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε ότι σίγουρα θα έχουμε προβλήματα αποπληρωμής του ΔΝΤ και όχι ότι πιθανόν να μην μπορέσουμε. Ακόμα πιστεύω ότι η διόρθωση ήταν λάθος».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης