Δείτε όλες τις φωτογραφίες από την ορκωμοσία Τσίπρα

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από την ορκωμοσία Τσίπρα

Μόνο οι στενοί του συνεργάτες Νίκος Παππάς, Πάνος Σκουρλέτης και ο νέος γγ του υπουργικού συμβουλίου Σπύρος Σαγιάς παρίσταντο στην τελετή - Απούσα και η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από την ορκωμοσία Τσίπρα
Λιτή και σύντομη σε διάρκεια ήταν η ορκωμοσία του Αλέξη Τσίπρα ως πρωθυπουργού. Για πρώτη φορά, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας δεν έκανε τον καθιερωμένο θρησκευτικό όρκο παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, αλλά επέλεξε πολιτικό όρκο, απόφαση για την οποία ο Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε προηγουμένως τον κκ Ιερώνυμο επικαλούμενος τις πολιτικές του απόψεις.

Στην τελετή ορκωμοσίας του κ. Τσίπρα ως πρωθυπουργού δεν ήταν παρούσα η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα, ούτε και κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Κλείσιμο
Στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο κ. Τσίπρας μετέβη αρχικώς για να λάβει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον κ. Παπούλια και στη συνέχεια για να ορκιστεί πρωθυπουργός, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόταν μόνο από τους στένους του συνεργάτες Νίκο Παππά, Πάνο Σκουρλέτη και το γραμματέα του νέου υπουργικού συμβουλίου Σπύρο Σαγιά.


























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης