Γιαταγάνα: Δεν γνωρίζω αν είναι ακόμα στους ΑΝΕΛ ο Αποστολόπουλος

Γιαταγάνα: Δεν γνωρίζω αν είναι ακόμα στους ΑΝΕΛ ο Αποστολόπουλος

Η ανεξάρτητη βουλευτής ανασκεύασε πλήρως - Θέτει το κινητό της στη διάθεση των Αρχών, για να επιβεβαιώσει την επικοινωνία της με το φερόμενο ως μεσάζοντα στην υπόθεση Χαϊκάλη

Γιαταγάνα: Δεν γνωρίζω αν είναι ακόμα στους ΑΝΕΛ ο Αποστολόπουλος
Ανεξέλεγκτη τροπή έχει πάρει πλέον η υπόθεση της καταγγελίας του κ. Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του από τον κ. Γιώργο Αποστολόπουλο, προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Νωρίς σήμερα η κυρία Χρυσούλα Γιαταγάνα αποκάλυψε ότι τον περασμένο Οκτώβριο της τηλεφώνησε ο κ. Γιώργος Αποστολόπουλος και της ζήτησε να επιστρέψει στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Κλείσιμο
Η ανεξάρτητη βουλευτής, προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ, σε συνομιλία της με δημοσιογράφους, είπε ότι τον κ. Αποστολόπουλο τον γνώρισε ως συνεργάτη του κ. Πάνου Καμμένου. Σε ερώτηση για το ποια είναι η άποψή της για το συνεργάτη του προέδρου, είπε: «Έχω δικάσει πολλούς απατεώνες και αυτόν εγώ δεν τον εκτιμούσα».

Σε άλλη ερώτηση για το αν ο κ. Αποστολόπουλος αποχώρησε από το περιβάλλον Καμμένου, είπε: «Ποιος σας στο είπε αυτό; Εκεί είναι ακόμα». 

Στην παρατήρηση των δημοσιογράφων ότι ο κ. Καμμένος ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πως ο κ. Αποστολόπουλος έχει αποχωρήσει από το κόμμα το περασμένο καλοκαίρι, επανήλθε, λέγοντας: «Δεν ισχύει. Είναι ακόμα εκεί. Για να καταλάβετε, ο κ. Αποστολόπουλος με πήρε τηλέφωνο τον περασμένο Οκτώβριο και μου ζήτησε να επιστρέψω στους Ανεξάρτητους Ελληνες. Του απάντησα "άντε πήγαινε από δω"».

Αναφορικά με το επίμαχο υλικό που εμφανίζει το διάλογο Χαϊκάλη - Αποστολόπουλου, είπε ότι δεν μπορεί να το σχολιάσει, γιατί είναι «απόσπασμα και μοντάζ». Ωστόσο, εκτίμησε ότι μπορεί να ισχύουν όλα τα ενδεχόμενα -ακόμα και «να είναι στημένη η δουλειά».

Ζήτησε, τέλος, από τη Δικαιοσύνη να σπεύσει για τη σύνταξη του πορίσματος, καθώς δεν μπορεί να γίνει η ψηφοφορία της Τρίτης για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας σε αυτό το κλίμα.

Για να αποδείξει, δε, τα λεγόμενά της, είπε ότι είχε επικοινωνήσει μαζί της, για να την μεταπείσει και να γυρίσει στους ΑΝΕΛ, και ο πατέρας του Πάνου Καμμένου, Ηλίας, ενώ έθεσε το κινητό της τηλέφωνο στη διάθεση των Αρχών.

Διαψεύδει τον εαυτό της

Ωστόσο, το απόγευμα με γραπτή δήλωσή της και μετά την απειλή των ΑΝΕΛ με μηνύσεις, η κυρία Γιαταγάνα επιχείρησε να «μαζέψει» ορισμένα από όσα είπε το πρωί ενώπιον τουλάχιστον πέντε δημοσιογράφων.

Στην ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι ουδέποτε υποστήριξε ότι η υπόθεση είναι «στημένη» ούτε γνωρίζει εάν σήμερα ο κ. Αποστολόπουλος παραμένει συνεργάτης του κ. Καμμένου.

«Με αφορμή δημοσιεύματα και ύστερα από συνομιλία που είχα με δημοσιογράφους στη Βουλή, οφείλω να ξεκαθαρίσω τα εξής: δεν είπα ποτέ, και δεν πιστεύω, ότι οι καταγγελίες Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του είναι στημένες. Αντίθετα, θεωρώ, και το υπογράμμισα στους δημοσιογράφους, ότι η υπόθεση αυτή είναι σοβαρή και πρέπει να ελεγχθεί άμεσα και εξονυχιστικά από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Δεν γνωρίζω, και δεν υπαινίχθηκα, αν ο κ. Γ. Αποστολόπουλος είναι και σήμερα συνεργάτης του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένου».


Κουίκ: «Με ικανοποίηση διαβάσαμε τις δηλώσεις Γιαταγάνα»

Έπειτα από την νέα ανακοίνωση της κυρίας Γιαταγάνα ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ ανέφερε πως οι ΑΝΕΛ διάβασαν με ικανοποίηση τις δηλώσεις με τις διευκρινίσεις - διαψεύσεις που έδωσε η βουλευτής, «σε όσα πρωταρχικά της αποδόθηκαν». 

Ολόκληρη η δήλωση Κουίκ: «Με ικανοποίηση διαβάσαμε τις δηλώσεις της συναδέλφου Χρυσούλας Γιαταγάνα με τις διευκρινίσεις - διαψεύσεις που έδωσε, σε όσα πρωταρχικά της αποδόθηκαν. Συνεπώς από προηγούμενη ανακοίνωση μας παύει να ισχύει το κομμάτι που την αφορά, αλλά ισχύουν στο ακέραιο όσα είπαμε για τον Γ. Αποστολόπουλο». 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης