Παππάς: Θα έχουμε μεγάλη νίκη στις ευρωεκλογές

Παππάς: Θα έχουμε μεγάλη νίκη στις ευρωεκλογές

Ο διευθυντής του γραφείου του Αλ. Τσίπρα είπε ότι ο κόσμος ξέρει τι προτίθεται να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τα συλλογικά του όργανα και τις συνεδριακές του αποφάσεις


Παππάς: Θα έχουμε μεγάλη νίκη στις ευρωεκλογές
Την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει μεγάλη νίκη στις ευρωεκλογές, εξέφρασε την Τετάρτη ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm, ο κ. Παππάς είπε ότι ο κόσμος ξέρει τι προτίθεται να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τα συλλογικά του όργανα και τις συνεδριακές του αποφάσεις.

Κλείσιμο
«Θα τον εμπιστευθεί, θα έχουμε μια μεγάλη νίκη στης ευρωεκλογές που θα οδηγήσει σε πολιτικές εξελίξεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Παππά, αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβένηση, θα ζει τη δέσμευση και τη σταθερή πορεία της κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας που θα σχηματίσει.

«Είμαστε βέβαιοι ότι εμείς είμαστε αυτοί που μπορούμε με μια νίκη στις Εθνικές εκλογές και με τους συμμάχους μας στην Ευρώπη να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή συμφωνία για τον ελληνικό λαό», είπε και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, «θα έχει και την λαϊκή συμμετοχή και βούληση στο πλευρό της και την αποφασιστικότητα που πρέπει».

Ο κ. Παππάς αναφέρθηκε επίσης στα όσα σημειώθηκαν στην ΚΕ του κόμματος, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ένα κόμμα «που λειτουργεί με δημοκρατικό συγκεντρωτισμό και δεν λειτουργεί με διευθυντικό δικαίωμα».

«Πληρώνουμε ένα τίμημα διότι δίνουμε πολύ πιο εύκολα τη δυνατότητα να διαμορφώνονται ειδήσεις και πρωτοσέλιδα που αφορούν την εσωκομματική μας λειτουργία», σημείωσε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης