Σπηλιωτόπουλος: Αν δεν τα καταφέρω σαν δήμαρχος Αθηναίων, θα εγκαταλείψω την πολιτική

Σπηλιωτόπουλος: Αν δεν τα καταφέρω σαν δήμαρχος Αθηναίων, θα εγκαταλείψω την πολιτική

Ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης επιτέθηκε και στον Καμίνη τονίζοντας ότι επί δημαρχίας του δεν έχει γίνει ούτε ένα έργο στην Αθήνα

Σπηλιωτόπουλος: Αν δεν τα καταφέρω σαν δήμαρχος Αθηναίων, θα εγκαταλείψω την πολιτική
Στη δέσμευση ότι αν δεν καταφέρει να πετύχει όσα θέλει σε περίπτωση που εκλεγεί δήμαρχος στην Αθήνα, θα εγκαταλείψει την πολιτική σκηνή της χώρας προχώρησε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Ο υποψήφιος με το κόμμα της ΝΔ τόνισε, μιλώντας στο Mega, ότι παίρνει ένα μεγάλο πολιτικό ρίσκο διεκδικώντας την δημαρχία, καθώς δεν έχει τίποτα απολύτως να κερδίσει, πέρα από το να προσφέρει στην πόλη , με την οποία - όπως υπογράμμισε - είναι ερωτευμένος. Αναφέρθηκε μάλιστα στο γεγονός ότι είναι επιλογή του να μένει στο κέντρο της Αθήνας καθώς απολαμβάνει τη ζωή του και τις βόλτες του σ' αυτήν, ενώ νιώθει πως είναι και πιο κοντά στα προβλήματα των πολιτών τα οποία αφουγκράζεται και καταλαβαίνει από πρώτο χέρι.

Κλείσιμο
Παράλληλα επιτέθηκε στον νυν δήμαρχο, Γιώργο Καμίνη, τονίζοντας ότι ναι μεν έκανε συνετή διαχείριση ενός ταμείου, αλλά «δεν ψηφίζουμε σε πολυκατοικία για να βγάλουμε καλό διαχειριστή. Η Αθήνα θέλει δράση. Ο κ. Καμίνης κατά τη διάρκεια της δημαρχίας του δεν έκανε ούτε ένα έργο στην πόλη». Πρόσθεσε, δε, ότι από τους αντιπάλους του, οι μόνες προτάσεις που άκουσε για την Αθήνα ήταν από τον υποψήφιο του ΣΙΡΙΖΑ, κ. Γαβριήλ Σακελλλαρίδη, παρότι έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις.

Τέλος, ανέφερε ότι δεν υπάρχε η οικονομική δυνατότητα για να επανθδρυθεί η δημοτική αστυνομία, οπότε θα πρέπει να βρεθούν εναλλακτικοί τρόποι που θα καλύψουν το κενό της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης