Chokers, σκυλιά και κουβέρτες τα φετίχ της γυναικείας μόδας για τον χειμώνα

Chokers, σκυλιά και κουβέρτες τα φετίχ της γυναικείας μόδας για τον χειμώνα

Τα 90'ς επιστρέφουν, το grunge παραμένει δυνατή τάση και τα κατοικίδια είναι πιο κουλ από ποτέ...

Chokers, σκυλιά και κουβέρτες τα φετίχ της γυναικείας μόδας για τον χειμώνα
Όλες ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά για τον χειμώνα. Δείτε ποια είναι τα νέα αναπάντεχα trends του χειμώνα, σύμφωνα με το styling team της βρετανικής εφημερίδας Vogue.

Κλείσιμο



Chokers

Η αναβίωση των 90ς είναι ένα περίεργο πράγμα καθότι κανένας σοβαρός δημοσιογράφος μόδας δεν πιστεύει πως ήταν μια χρυσή εποχή για τη μόδα, παρ' όλα αυτά εδώ και πέντε χρόνια είναι μια κυρίαρχη τάση. Το τσόκερ, το κοντό κολιέ που είναι συσχετισμένο με την Μαντόνα, τα nightclubs και την έντονη μουσική, επιστρέφει φέτος δυναμικά.
Το νέο τσόκερ είναι πιο μινιμαλιστικό και καλόγουστο. Η Chanel το παρουσιάζει να μοιάζει με ακουστικά περασμένα στο λαιμό (αντί για ακουστικά δύο τεράστιες πέρλες) ο Balmain σαν tribal από την Αφρική, και η εταιρεία Asos έχει ήδη πουλήσει 30,000 κομμάτια.





Σκυλιά

Τα σκυλιά κάνουν την εμφάνιση τους στα μεγαλύτερα εξώφυλλα περιοδικών μόδας. Η Victoria Beckham στην βρετανική Vogue, η Lady Gaga στο αμερικανικό Harper's Bazaar, και η Kate Moss που πλέον δηλώνει και στυλίστρια, στην πρώτη της δουλειά για την Vogue χρησιμοποιεί σκύλους να περιβάλλουν την Lara Stone.



Μονό σκουλαρίκι

Η δύναμη του μονού σκουλαρικιού, είναι εμπνευσμένη από την Emma Watson, που φοράει  συνεχώς ένα σκουλαρίκι. Μας θυμίζει την πανκ σκηνή, αλλά και εκείνο το σκουλαρίκι που... χάσαμε και ντρεπόμασταν να φοράμε μόνο ένα.



Όχι στις τσάντες χειρός, ναι στις τσάντες σχολείου

Είναι ωραίο να είσαι ελεύθερος. Οι τσάντες αυτής της σεζόν θυμίζουν σχολείο και φοριούνται στην πλάτη. Με νέα αισθητική και πολλές φορές ακριβά υλικά, η σχολική «σάκα» απομυθοποιείται.



Κουβερτούλες

Και όμως η νέα μόδα επιτάσσει να φοράτε... κουβέρτα. Οχι ακριβώς σαν τον Τσάρλι Μπράουν που αρνούνταν να μετακινηθεί χωρίς την κουβέρτα «ασφαλείας» αλλά σαν «πόντσο». Βολική, πρακτική και ότι πρέπει για τις κρύες νύχτες του χειμώνα είναι στην ουσία ένα πολύ μεγάλο φουλάρι ή πασμίνα. Burbery και Hermes, έχουν ήδη κάνει sold out τις δικές τους βερζιόν και η Kate Moss φόρεσε μια κουβέρτα Hermes, που προορίζεται για άλογα σαν poncho.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης