Η Xριστίνα Μπόμπα στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου

Η Xριστίνα Μπόμπα στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου

Η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη μοιράζεται στιγμιότυπα στα social media από την καθημερινότητα της στον Άγιο Δομίνικο

Η Xριστίνα Μπόμπα στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου
Ανέμελες στιγμές  απολαμβάνει η Χριστίνα Μπόμπα το τελευταίο διάστημα που βρίσκεται πλευρό του συντρόφου της, Σάκη Τανιμανίδη, στον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της εκεί, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H Χριστίνα Μπόμπα, όσο ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται στα γυρίσματα του ''Survivor'', απολαμβάνει τις βουτιές της στη θάλασσα, την ηλιοθεραπεία της και στιγμές ξεκούρασης στο ξενοδοχείο.

Κλείσιμο
Στην πιο πρόσφατες ανάρτησείς της, βλέπουμε φωτογραφίες της και βίντεο από την παραλια.








Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Χριστίνα Μπόμπα είναι μόνη της, από χθες, στον Άγιο Δομίνικο, μιας και ο αγαπημένος της, Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε στην Αθήνα.


Ο γνωστός παρουσιαστής έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το απόγευμα της Παρασκευής και θα παραμείνει στην Ελλάδα για δύο με τρεις ημέρες.

Να σημειωθεί ότι το «Survivor» θα μεταδοθεί την Μ.Τρίτη και θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα τις ημέρες του Πάσχα. Το επόμενο επεισόδιο, θα μεταδοθεί ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα.

Θυμίζουμε ότι η Χριστίνα Μπόμπα για να βρεθεί στο πλευρό του αγαπημένου της, στον Άγιο Δομίνικο, παραίτηθηκε από τη δουλειά της στην Αθήνα. Όπως είχε τονίσει ο Σάκης Τανιμανίδης σε συνέντευξή του, οι δύο τους έκριναν πιο σημαντικό να είναι μαζί αυτή την περίοδο. Η Χριστίνα μόλις είχε δεχτεί πρόταση γάμου από τον παρουσιαστή και έκρινε ότι έπρεπε να βρίσκεται κοντά του στο νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης