Η παρουσιάστρια θέλησε να δοκιμάσει το ρολό κοτόπουλο που είχε ετοιμάσει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και κατά λάθος κατάπιε κομμάτι από το σχοινί με το οποίο ήταν τυλιγμένο
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ετοίμασε ρολό κοτόπουλο στη σημερινή εκπομπή «Πρω1νό» και η Φαίη Σκορδά θέλησε να δοκιμάσει το πιάτο της. Επειδή όμως δεν ήθελε να χαλάσει την εικόνα του στημένου πιάτου, δοκίμασε απο το ταψί. Τότε συνειδητοποίησε ότι κατά λάθος κατάπιε κομμάτι από το σχοινί με το οποίο ήταν τυλιγμένο το κοτόπουλο.
«Παιδιά έφαγα το σχοινί! Παιδιά το κατάπια! Δείτε τι έκανα! », είπε φανερά ανήσυχη η Φαίη Σκορδά. Όταν η Αργυρώ Μπαμπαρίγου της προσέφερε ένα ποτήρι νερό, εκείνη αρνήθηκε να το πιει λέγοντας: «Τώρα ό,τι έγινε, έγινε!».