Έλενα Μακρή- Λυμπέρη: «Η Μενεγάκη έκανε μία εξαιρετικά επιθετική κίνηση»

Έλενα Μακρή- Λυμπέρη: «Η Μενεγάκη έκανε μία εξαιρετικά επιθετική κίνηση»

Η σχέση της με την παρουσιάστρια, μετά την κόντρα που είχε ξεσπάσει αναμέσα τους

Έλενα Μακρή- Λυμπέρη: «Η Μενεγάκη έκανε μία εξαιρετικά επιθετική κίνηση»
Για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη, κλήθηκε να μιλήσει η Έλενα Μακρή - Λυμπέρη, μετά την κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσά τους.

Όλα ξεκίνησαν το 2015, όταν στο περιοδικό «Hello» δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της μικρής Βαλέριας, στην Κηφισιά, με πίξελ στο πρόσωπό της κόρης της παρουσιάστριας.
Κλείσιμο

Η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη της άμεση. Μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της απέστειλε στο περιοδικό «Hello!» αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, στρεφόμενη εναντίον της διευθύντριας Ελενας Μακρή-Λυμπέρη αλλά και του διευθυντή σύνταξης Αρη Καβατζίκη.

Τότε η Έλενα Μακρή Λυμπέρη αποφάσισε να μην «ξαναπαίξει» στο περιοδικό φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη, αλλά λίγο μετά αναθεώρησε, γιατί όπως τόνισε, «τα περιοδικά δεν είναι το φωτογραφικό άλμπουμ του εκδότη».

Μιλώντας στην κάμερα του «Πρω1νού»,  η Έλενα - Μακρή Λυμπέρη αποκάλυψε ότι η σχέση τους δεν έχει αποκατασταθεί. «
Τι να βρούμε; Δεν είμαστε φίλες. Πολλές παρεξηγήσεις γίνονται στις δουλειές μας. Δεν είναι μόνο η Ελένη που βλέπει στραβά κάτι, υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που έχουν μια άλλη άποψη για τον εαυτό τους και θέλουν να τους αντιμετωπίζουν κάπως τα περιοδικά. Είναι απαράδεκτο να πηγαίνεις στα δικαστήρια αλλά δεν μπορώ να μπω στο κεφάλι του καθενός και στις διεκδικήσεις που μπορεί να έχει ο καθένας. Εγώ θίχτηκα διότι τη συγκεκριμένη στιγμή έκανε μια εξαιρετικά επιθετική κίνηση και απειλούσε το περιοδικό μου να κλείσει. Το περιοδικό στο οποίο δουλεύω και να βρεθούν πάλι στον δρόμο άνθρωποι. Την είδα εξαιρετικά επικίνδυνη αυτή την κίνηση, απαράδεκτη και όφειλα να υπερασπιστώ το έντυπο στο οποίο δουλεύω και υπηρετώ, όπως και έκανα», είπε η Έλενα Μακρή Λυμπέρη.

Πιστεύει ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι «ένα σίγουρο εξώφυλλο για καλές πωλήσεις»; «Όχι βέβαια. Απορώ ποιος το έχει πει κιόλας. Παιδιά δεν ενδιαφέρεται κανένας για κανέναν. Ο κάθενας έχει τόσο σοβαρά προβληματα που το τελευταίο πράγμα που τον απασχολεί είναι ποιον θα δει στο εξώφυλλο!», απάντησε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης