Ναόμι Γουότς - Λίεβ Σράιμπερ: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον χωρισμό

Ναόμι Γουότς - Λίεβ Σράιμπερ: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον χωρισμό

Το ζευγάρι χώρισε μετά από 11 χρόνια σχέσης και έχουν δύο γιους 

Ναόμι Γουότς - Λίεβ Σράιμπερ: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον χωρισμό
H ηθοποιός Ναόμι Γουότς και ο Λίεβ Σράιμπερ μετά από 11 χρόνια σχέσης ανακοίνωσαν ότι τερματίζουν τη σχέση τους και μετά τους Μπραντζελίνα άλλη μία, μικρότερη αυτή τη φορά «βόμβα», έπεσε στο Χόλιγουντ. 

«Τους τελευταίους μήνες καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το καλύτερο για εμάς και την οικογένειά μας είναι να χωρίσουμε ως ζευγάρι
Κλείσιμο
», είπαν οι δύο ηθοποιοί στο People, σε κοινή τους δήλωση. 

Σήμερα, δημοσιεύονται οι πρώτες φωτογραφίες των δύο ηθοποιών μετά τον χωρισμό τους. Η Ναόμι Γουότς εθεάθη στη Νέα Υόρκη μαζί με τον τετράποδο φίλο της. Η 47χρονη ήταν casual ντυμένη και σχεδόν άβαφη, ενώ φαινόταν αρκετά λυπημένη.





Οι παπαράτσι «έπιασαν» και τον πρώην σύντροφό της, να κάνει βόλτα στην ίδια πόλη με το ποδήλατό του, φορώντας ένα jockey καπέλο και δείχνοντας και εκείνος αρκετά μελαγχολικός.





«Με πολύ αγάπη, σεβασμό και φιλία στις καρδιές μας, ανυπομονούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας μαζί και να εξερευνήσουμε αυτή τη νέα φάση της σχέσης μας. Αν και εκτιμάμε την περιέργεια και την υποστήριξή σας, ζητάμε από τον Τύπο να είναι προσεκτικός με τα παιδιά μας», ανέφεραν ακόμη στην ανακοίνωσή τους οι Γουότς και Σράιμπερ, που έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον 8χρονο Πιτ και τον 7χρονο Κάι.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης