Ο «Τζεμ» του «Ταμάμ» στο ΟΛΑ: Είχα σκεφτεί να αυτοκτονήσω όταν ήμουν άνεργος

Ο «Τζεμ» του «Ταμάμ» στο ΟΛΑ: Είχα σκεφτεί να αυτοκτονήσω όταν ήμουν άνεργος

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου για το αδιέξοδο στο οποίο βρέθηκε πριν από τέσσερα χρόνια και το τραγούδι του «Me and Myself»

Ο «Τζεμ» του «Ταμάμ» στο ΟΛΑ: Είχα σκεφτεί να αυτοκτονήσω όταν ήμουν άνεργος
Ο τηλεοπτικός «Τζεμ» στην επιτυχημένη σειρά του ANT1 «Ταμάμ», ήταν καλεσμένος στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά» το βράδυ της Μ.Τρίτης. Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε για την υποκριτική, αλλά και την αγάπη του στη μουσική που εκφράζει με τη συμμετοχή του στο συγκρότημα «RadioΑct»

«Είμαστε μαζί τρεις μήνες. Είναι πολύ πρόσφατο. Μόνο αγόρια είμαστε»,
Κλείσιμο
είπε για την μπάντα ο Γιώργος Χατζηγεωργίου.

Χολιγουντιανό casting
Συμμετέχει αυτή την περίοδο σε κάποιο χολιγουντιανό κάστινγκ; «Τώρα δεν κάνω κανένα κάστινγκ για το Χόλιγουντ. Θα ήθελα να κάνω. Πρόσφατα έκανε ένας φίλος μου και ήταν φοβερό. Ήταν για μία ταινία του ''Iron Man''. Του είπαν: ''Με το που κατέβεις από το αεροπλάνο, ξεκινάει το κάστινγκ. Δεν υπάχει σενάριο. Πρέπει να υποδυθείς τον κακό!''. Τελικά την πήρε τη δουλειά!»



Μιλώντας για το νέο του τραγούδι «Me and Myself», ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε για τη σκοτεινή περίοδο που βίωσε και τις μαύρες σκέψεις που είχε:  «Το τραγούδι μιλάει για έναν άνθρωπο που έχει φτάσει στο τέλμα, κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη και συνειδητοποιεί ότι έχει γεράσει. Ενώ μπορεί να μην έχει γεράσει...Το τραγούδι περνάει ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι πρέπει να προσπαθήσεις, να αδράξεις την ημέρα».




Πώς εμπνεύστηκε να γράψει αυτό το τραγούδι; «Είχα φτάσει σε πολύ άσχημη ψυχική κατάσταση», απάντησε. Είχε σκεφτεί να δωσει τέλος στη ζωή του; «Ναι! Πολύ μεγάλο ποσοστό έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Είτε το λέει, είτε όχι! Δεν το πέρασα τώρα. Μιλάω για τέσσερα χρόνια πριν. Ήμουν 21. Απελπίστηκα με την πολιτική κατάσταση του σήμερα. Αυτή τη στιγμή και οι μεγαλύτεροι πολιτικοί αναλυτές πολύ δύσκολα θα εκφράσουν μία λύση. Πέρα από τα πολιτικά, στα προσωπικά είναι ότι ήμουν άνεργος. Αισθανόμουν ότι δεν έχω στον ήλιο μοίρα. Αυτό είναι πολύ λάθος. Ίσα ισα όταν είσαι στο τέλος, μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα πράγματα! Όταν είσαι στον πάτο, σημαίνει ότι έχεις όλο τον δρόμο να ανέβεις!», τόνισε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης