Η Τζούντι Γκάρλαντ ήταν παρανοϊκή, ναρκομανής και λεσβία, λέει η ατζέντισσά της

Η Τζούντι Γκάρλαντ ήταν παρανοϊκή, ναρκομανής και λεσβία, λέει η ατζέντισσά της

Είχε προσπαθήσει να αυτοπυρποληθεί το 1961 σε ένα ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης - Η διάσημη ηθοποιός και μητέρα της Λάιζα Μινέλι είχε προσπαθήσει να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά

Η Τζούντι Γκάρλαντ ήταν παρανοϊκή, ναρκομανής και λεσβία, λέει η ατζέντισσά της
Η Τζούντι Γκάρλαντ ήταν μία εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιός και τραγουδίστρια που ωστόσο αντιμετώπιζε πολλά ψυχολογικά προβλήματα όπως και έναν μακροχρόνιο εθισμό σε παράνομες ουσίες, ισχυρίζεται η ατζέντισσά της, Στίβι Φίλιπς, στη νέα της αυτοβιογραφία.

Μάλιστα, η Φίλιπς, που είχε γίνει η σκιά της μεγάλης σταρ τη δεκαετία του '60, περιγράφει στο νέο της βιβλίο πραγματικά σοκαριστικές σκηνές από τη ζωή της Γκάρλαντ, 46 ολόκληρα χρόνια μετά το θάνατό της.

Κλείσιμο
«Επρόκειτο για μία γυναίκα που το μυαλό της είχε καταστραφεί ολοκληρωτικά από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ», γράφει χαρακτηριστικά και αναφέρει ότι η Γκάρλαντ είχε προσπαθήσει να αυτοπυρποληθεί το 1961 σε ένα ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης. 

Αυτή, ωστόσο, δεν ήταν η μόνη απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε μπροστά στην ατζέντισσά της. Η 78χρονη σήμερα Φίλιπς περιγράφει μία σκηνή όπου η Γκάρλαντ έκοβε τις φλέβες τις, χαμογελώντας στην βοηθό της που είχε γεμίσει αίματα.

Η Γκάρλαντ αποζητούσε πάντοτε τη συντροφιά και η μεγαλύτερη επιθυμία της ήταν να αγαπηθεί για αυτό που ήταν και όχι μόνο για το ταλέντο της. «Ωστόσο, επέτρεψε στα σκληρά βιώματά της να την κάνουν δυστυχισμένη, καχύποπτη και μοχθηρή. Έτσι το ταλέντο της ήταν πραγματικά ό,τι της είχε απομείνει».

Μάλιστα, η ατζέντισσα αναφέρει ότι η διάσημη ηθοποιός και μητέρα της Λάιζα Μινέλι είχε προσπαθήσει να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά. Καθ' οδόν προς μία παράσταση και ενώ βρίσκονταν στη λιμουζίνα, η Γκάρλαντ είχε βάλει το χέρι της στα γεννητικά όργανα της Φίλιπς, η οποία έμεινε άφωνη και ανίκανη να αντιδράσει.

Σύμφωνα με την ατζέντισσα, εκείνη ήταν η στιγμή που έχασε τα τελευταία ψήγματα σεβασμού που έτρεφε για την θρυλική καλλιτέχνιδα αν και συνέχισε να εργάζεται για εκείνη για 4 ακόμα χρόνια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης