Ποια τραγουδίστρια δεν γνώριζε το «Άξιον Εστί»;

Ποια τραγουδίστρια δεν γνώριζε το «Άξιον Εστί»;

«Εγώ αυτό το έργο ("Άξιον Εστί" ) ντρέπομαι που το λέω, αλλά δεν γνωρίζω! Όταν έγινε αυτό το θέμα, ρωτούσα τι είναι αυτό» εξομολογήθηκε η Τάμτα

 Ποια τραγουδίστρια δεν γνώριζε το «Άξιον Εστί»;
«Δεν θα μείνω στάσιμος επειδή έτσι θέλουν κάποιοι» δηλώνει ο Σάκης Ρουβάς, εν μέσω των αντιδράσεων για την είδηση ότι θα ερμηνεύσει το «Άξιον Εστί» στη συναυλία «90 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης», που θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ - Σάββατο 2 Μαΐου- στη κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης. Τη στιγμή που ο Έλληνας ποπ σταρ, βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για να αποδείξει ότι «Άξιο(ς) Εστί» για να ερμηνεύσει το διαχρονικό έργο του Μίκη Θεοδωράκη και του Οδυσσέα Ελύτη, η γνωστή τραγουδίστρια Τάμτα, δηλώνει ότι αγνοεί την ύπαρξη του έργου.

Κλείσιμο


 «Εγώ αυτό το έργο ("Άξιον Εστί" ) ντρέπομαι που το λέω, αλλά δεν γνωρίζω! Όταν έγινε αυτό το θέμα, ρωτούσα τι είναι αυτό. Οπότε δε μπορώ να κρίνω εγώ κανέναν. Και να μπορούσα δεν θα το έκρινα. Καλή επιτυχία από εμένα. Ο Σάκης είναι παλαιστής», είπε χαρακτηριστικά η Τάμτα στην κάμερα του «Happy Day».



Στην αποψινή συναυλία στη Νέα Σμύρνη (Ώρα: 21.00 και με είσοδο ελεύθερη) εκτός από τον Σάκη στη σκηνή θα ανέβουν, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Ραφαηλίδης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος (αφηγητής) και η Orchestra Mobile υπό την διεύθυνση του διεθνούς φήμης μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη.

Ο Σάκης Ρουβάς θα ερμηνεύσει πέντε εμβληματικές συνθέσεις («Ένα το Χελιδόνι», «Με το λύχνο του άστρου», «Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ», «Της αγάπης αίματα» και «Ανοίγω το στόμα μου») από το «Άξιον Εστί».

Η συναυλία θα δοθεί στο πλαίσιο του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς, με ελεύθερη είσοδο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης