Ποια ρούχα προτείνει η Vogue στην Περιστέρα Μπαζιάνα

Ποια ρούχα προτείνει η Vogue στην Περιστέρα Μπαζιάνα

«Οραματίζεται» την ιδανική γκαρνταρόμπα για την σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα, δίνοντας πολλές επιλογές για τις εμφανίσεις της

Ποια ρούχα προτείνει η Vogue στην Περιστέρα Μπαζιάνα
Βρίσκεται στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα τα τελευταία 23 χρόνια, ωστόσο, η Περιστέρα Μπαζιάνα κρατούσε πάντα χαμηλό προφίλ και ήταν διακριτική στις εμφανίσεις της με τον νέο πρωθυπουργό της χώρας.

Ωστόσο, η νίκη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις ελληνικές εκλογές έφερε την κυρία Μπαζιάνα -ή Μπέτυ όπως την αποκαλεί ο κ. Τσίπρας- στο επίκεντρο των ΜΜΕ, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Με τα διεθνή μέσα να έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στη χώρα μας και την ώρα που πολλά προσπαθούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του Αλέξη Τσίπρα, η Περιστέρα Μπαζιάνα βρίσκεται επίσης στη «δίνη» της επικαιρότητας.

Κλείσιμο
Έτσι, πριν από μερικές ώρες, η κυρία Μπαζιάνα βρέθηκε στη Vogue με το γνωστό γυναικείο περιοδικό μόδας να της δίνει μέσα από την ιστοσελίδα του συμβουλές για το πώς πρέπει να ντύνεται τώρα που είναι η πρώτη κυρία της Ελλάδας.

«Πίσω από κάθε σπουδαίο άντρα, υπάρχει μια σπουδαία γυναίκα», γράφει η Vogue, τονίζοντας πως η κυρία Μπαζιάνα είναι η σύντροφος του πιο νέου σε ηλικία πρωθυπουργού της Ελλάδας, η εκλογή του οποίου «σηματοδοτεί μια μεγάλη στροφή για την χώρα».



Στη συνέχεια, η Vogue «οραματίζεται» την ιδανική γκαρνταρόμπα για την σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα, δίνοντας πολλές επιλογές για τις εμφανίσεις της.

«Αν και δείχνει να προτιμάει τα "πλούσια" χρώματα με τολμηρά σχέδια», το περιοδικό παρουσιάζει στην κυρία Μπαζιάνα μερικά σύνολα τα οποία, «όπως άλλες γνωστές κυρίες, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα και της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ», μπορεί να φοράει συνέχεια στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Τα σύνολα που πρoτείνει στην κυρία Μπαζιάνα η Vogue 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης