«Μαϊμού» υπάλληλος της Δ.Ε.Η. εξαπάτησε ηλικιωμένο

«Μαϊμού» υπάλληλος της Δ.Ε.Η. εξαπάτησε ηλικιωμένο

Eπεισε τον 80χρονο ότι υπήρχε διαφορά ανάμεσα στις κιλοβατώρες που είχε καταγράψει η Επιχείρηση και σε αυτές που ανέγραφε ο μετρητής

«Μαϊμού» υπάλληλος της Δ.Ε.Η. εξαπάτησε ηλικιωμένο
Δεν πήγε στο κακό το μυαλό ενός ηλικιωμένου όταν τον πλησίασε ένας άγνωστος άνδρας που του συστήθηκε ως υπάλληλος της Δ.Ε.Η. και ζήτησε να κάνει έλεγχο στο μετρητή του σπιτιού του στη Λαμία. Δεν φαντάστηκε ότι ο υπάλληλος ήταν… «μαϊμού», ούτε όταν του ζήτησε να πληρώσει τη διαφορά στην κατανάλωση!

Ο δράστης έπεισε τον ανυποψίαστο 80χρονο ότι υπήρχε διαφορά ανάμεσα στις κιλοβατώρες που είχε καταγράψει η Επιχείρηση και σε αυτές που ανέγραφε ο μετρητής και κατάφερε να του αποσπάσει 250 ευρώ, τα οποία πήρε και έγινε… λαγός. Όμως, ο ηλικιωμένος κατάλαβε πως τον εξαπάτησε και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να εξακριβώσουν την ταυτότητα του απατεώνα. Πρόκειται για έναν 47χρονο Έλληνα που αναζητείται για να συλληφθεί, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για απάτη υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης