Survivor: Η μάχη της ασυλίας και η υποψήφια προς αποχώρηση Ελευθερία Ελευθερίου

Survivor: Η μάχη της ασυλίας και η υποψήφια προς αποχώρηση Ελευθερία Ελευθερίου

Η αποχή της Μαριπόσα απο τη ψηφοφορία, η ατάκα... φωτιά του Αλέξη Παππά στον αρχηγό Τζέιμς και η τρίτη σερί νίκη ασυλίας για τους κόκκινους-Δείτε βίντεο

survivor_asylia
Ήταν να μην γυρίσει ο τροχός και φάει επιτέλους και ο κόκκινος στο Survivor 4.  Από τη στιγμή που η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά άρχισε να νικά και σε αυτό σίγουρα έχει παίξει ρόλο η προσθήκη των Ηλία και Καρολίνας, τους μπλε τους έχει πάρει από κάτω.

Από το 8-0 φτάσαμε στο 9-3 με τους κόκκινους να έχουν κερδίσει δυο ασυλίες στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και ένα γεύμα με όσπρια και σαλάτα και τους απομένει μόνο η επικοινωνία. Η χθεσινή νίκη φαγητού ήταν και το θέμα συζήτησης το πρωί στην παραλία των νικητών.


Κλείσιμο

Βέβαια το αγώνισμα σήμερα ήταν για την ασυλία και όλοι πλέον ξέρουν πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην ψυχολογία της ομάδας. Άλλωστε από τότε που βγήκαν στον… τάκο οι μπλε και αναγκάστηκαν να μπουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας συμπαικτών τους έχουν αρχίσει και οι γκρίνιες, οι υπο-ομάδες, η απομόνωση παικτών που έχει φέρει και την ανατροπή κλίματος. Το θέμα της ψυχολογικής ανάτασης, απασχόλησε τους μπλε εν όψει του αγωνίσματος ασυλίας.



Εκτός από ψυχολογικό είναι και θέμα πείνας.



Η Έλενα Μαριπόσα Κρεμλίδου που στο χθεσινό αγώνισμα λιποθύμησε με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί,  έδειξε έτοιμη για τη σημερινή μάχη. Όμως οπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, υπολόγιζε χωρίς να ρωτήσει τις αντοχές της.



Ο στίβος μάχης για ακόμη μια φορά ήταν απαιτητικός. Ειδικά για τους παίκτες που έχουν φάει λιγότερο, έχουν ξεκουραστεί λιγότερο και η ψυχολογία τους δεν είναι και στα καλύτερα.




Το πάθος για τη νίκη έφερε και τις δυο ομάδες στην αρχή να μάχονται στήθος με στήθος. Άλλωστε οι διαφορές είναι μικρές. Μέχρι το 5-5 όλα έδειχναν ντέρμπι.



Ο Περικλής Κονδυλάτος κόντρα στο Δημήτρη Μαρκόπουλο έκανε το 8-6 και εκεί κάπου βγήκε η κούραση στους μπλε. Αποτέλεσμα να έρθουν ακόμα δυο… κόκκινες νίκες για το τελικό 10-6 που θα έστελνε την ομάδα του Κοψιδά θεατές στο συμβούλιο ασυλίας.

Στο ατομικό αγώνισμα ασυλίας ο παίκτης των μπλε που άντεξε μέχρι τέλος ήταν ο Αλεξης Παππάς, ο οποίος μπορεί να γλίτωνε να βγει στη… σέντρα, όμως θα ειχε την ευθύνη για τον συμπαίκτη του θα επιλέξει να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση.



Το γεγονός ότι σε ακόμα ένα αγώνισμα ατομικής ασυλίας ο αρχηγός των μπλε Τζειμς Καφετζής τα παρατάει για να μην μπει αυτός στη διαδικασία να υποδείξει συμπαίκτη του προς αποχώρηση, σχολιάστηκε στην παραλία με τον Αλέξη Παππά να του λέει ότι αυτό δεν σε κάνει αρχηγό, αλλά υπερόπτη.



Στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού η μπλε ομάδα μετά από τη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, έχασε τη Βαλέρια Χοψονίδου, η οποία αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο. Έλενα Κρεμλίδου και Ελευθερία Ελευθερίου παρέμειναν στο παιχνίδι, με την τραγουδίστρια όμως να έχει θέσει τον εαυτό της εκτός ομάδας, λόγω της συμπεριφοράς των συμπαικτών της απέναντί της. Πριν όμως οι μπλε οδηγηθούν στην ψηφοφορία η μάχή μπλε και κόκκινων συνεχίστηκε και στο συμβούλιο.




Ο Γιώργο Λιανός ανακοίνωσε πως η Ελενά Μαριπόσα Κρεμλίδου θα παραμέινει εκτός παιχνιδιού για λογους υγείας και αυτομάτως θα τεθεί και εκτός της διαδικασίας. Έτσι η Ελευθερία Ελευθερίου έμεινε μόνη...  επι ξύλου κρεμάμενη και με 7 ψήφους θα είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.



Ειδήσεις σήμερα

«Καμπανάκι» Θωμαΐδη για την Αττική: Πάνω από 100.000 φορείς δείχνουν τα λύματα 

Ανοίγουν δύο μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα - Ξεκινά η χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca 

Δημήτρης Λιγνάδης: «Aς μου τύχει η καψούρα και ας πάει στον διάολο η αξιοπρέπεια...» 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης