Sienna Miller: Δείτε τη με μπικίνι στις Κάννες

Sienna Miller: Δείτε τη με μπικίνι στις Κάννες

Η 33χρονη ηθοποιός και πρώην σύντροφος του Jude Law την προηγούμενη μέρα εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί “The Sea of Trees” φορώντας ένα φόρεμα που έμοιαζε με χαρταετό

Sienna Miller: Δείτε τη με μπικίνι στις Κάννες
Τον καλό καιρό των Καννών είπε να εκμεταλλευτεί η όμορφη Βρετανίδα ηθοποιός Sienna Miller, η οποία εθεάθη στην πισίνα του ξενοδοχείου Hotel Du Cap-Eden Rock φορώντας ένα μπικίνι, το οποίο αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο το καλογυμνασμένο σώμα της. 

Η 33χρονη ηθοποιός και πρώην σύντροφος του Jude Law την προηγούμενη μέρα εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί “The Sea of Trees” φορώντας ένα φόρεμα που έμοιαζε με χαρταετό. Το φόρεμα αυτό, δημιουργία του οίκου Valentino, από τη φετινή συλλογή, μπορεί να ήταν ιδιαίτερο, απέσπασε όμως καλές κριτικές καθώς θεωρήθηκε ιδιαίτερα κομψό.

Κλείσιμο
H Miller είναι ζευγάρι από το 2011 με τον 20χρονο Βρετανό ηθοποιό Tom Sturridge και έχει μαζί του ένα παιδί. Με τον Jude Law είχε σχέση από το 2003 μέχρι το 2006. Δεν ήταν μάλιστα λίγα τα δημοσιεύματα εκείνον τον καιρό που έκαναν λόγο για γάμο, κάτι που όμως δεν συνέβη καθώς το ζευγάρι χώρισε.


























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης