Lily Rose Depp: Η θλιμμένη κόρη του Johnny Depp

Lily Rose Depp: Η θλιμμένη κόρη του Johnny Depp

Αυτό όμως που αξίζει να σημειώσουμε από τις φωτογραφίες τους είναι το θλιμμένο ύφος της Lily Rose, ακόμα και τη στιγμή που φωτογραφιζόταν

Lily Rose Depp: Η θλιμμένη κόρη του Johnny Depp
Στη δεξίωση του γνωστού οίκου Chanel στη Νέα Υόρκη εθεάθη αυτές τις μέρες η κόρη του διάσημου Αμερικανού ηθοποιού Johnny Depp και της Γαλλίδας Vanessa Paradis, Lily Rose, η οποία εδώ και ένα περίπου χρόνο κάνει τα πρώτα της βήματα στην κοσμική ζωή του Hollywood.

Η 15χρονη, η οποία φορούσε ένα υπέροχο και πολύ κομψό σύνολο της Chanel, συνοδευόταν από τη 42χρονη μητέρα της, η οποία υπήρξε για πολλά χρόνια η μούσα του διάσημου οίκου. Μητέρα και κόρη περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και πόζαραν για αρκετή ώρα στους φωτογράφους.

Κλείσιμο
Αυτό όμως που αξίζει να σημειώσουμε από τις φωτογραφίες τους είναι το θλιμμένο ύφος της Lily Rose, ακόμα και τη στιγμή που φωτογραφιζόταν. Βέβαια υπήρξαν στιγμές που η έφηβη προσπάθησε να δείξει ότι χαμογελάει αλλά και πάλι η εικόνα της δεν ήταν και η καλύτερη. Βέβαια και η μητέρα της πάντα διέθετε και ακόμα διαθέτει το ίδιο ύφος, οπότε μάλλον είναι κληρονομικό.


























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης