Zoe Kravitz: Τα ζουμερά οπίσθια της κόρης του Lenny Kravitz

Zoe Kravitz: Τα ζουμερά οπίσθια της κόρης του Lenny Kravitz

Σε αυτό όμως που εστίασαν περισσότερο-και καλά έκαναν φυσικά-οι παπαράτσι ήταν τα ζουμερά της οπίσθια της κόρης του Lenny Kravitz, τα οποία, για να είμαστε ειλικρινείς, κλέβουν την παράσταση 

Zoe Kravitz: Τα ζουμερά οπίσθια της κόρης του Lenny Kravitz
Ιδιαίτερα πολυτάλαντη καθώς είναι ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο, η εντυπωσιακή κόρη του γνωστού 50χρονου ροκά Lenny Kravitz και της 47χρονης ηθοποιού Lisa Bonet εθεάθη αυτές τις μέρες να κάνει τα μπάνια της και να χαίρεται τον ήλιο στο πάντα ηλιόλουστο Μαϊάμι.



Η 26χρονη φορούσε ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό, το οποίο αναδείκνυε το πολύ ωραίο σώμα της. Σε αυτό όμως που εστίασαν περισσότερο-και καλά έκαναν φυσικά-οι παπαράτσι ήταν τα ζουμερά της οπίσθια, τα οποία, για να είμαστε ειλικρινείς, κλέβουν την παράσταση. 

Κλείσιμο


Γεννημένη στην Καλιφόρνια και με πατέρα τον Kravitz και μητέρα την ηθοποιό Lisa Bonet, η Zoe δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τα φώτα της δημοσιότητας ούτε από την αμερικανική σοουμπίζ. Η πρώτη της εμφάνιση στον κινηματογράφο έγινε το 2007 στην ταινία “No Reservations” ενώ μια από τις δυνατές της στιγμές στην τηλεόραση ήταν όταν εμφανίστηκε στη δημοφιλή σειρά “Californication”.















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης