Monica Bellucci: Φωτογραφίες που δεν έχετε ξαναδεί

Monica Bellucci: Φωτογραφίες που δεν έχετε ξαναδεί

Την πρώτη γυμνή της φωτογραφία τη βγάλαμε όταν ήταν 4 μηνών. Ηταν όμως τόσο άσχημη τότε. Μέχρι την εφηβεία της της είχαμε τα μαλλιά της κοντά σαν αγόρι, γιατί πιστεύαμε ότι αυτό την κάνει δυνατή

Monica Bellucci: Φωτογραφίες που δεν έχετε ξαναδεί
Φωτογραφίες από τον καιρό που ήταν 18 χρόνων και που δεν έχουμε ξαναδεί της Ιταλίδας καλλονής Monica Bellucci, δημοσιεύει ο πατέρας της Pasquale Bellucci, ο οποίος λέει ότι η κόρη του πριν την εφηβεία ήταν άσχημη.

Μιλώντας στο MailOnline ο Bellucci είπε: "Κοιτάξτε στις φωτογραφίες τα χείλη της. Ολοι λένε ότι έχει κάνει επέμβαση. Αλλά δείτε την απόδειξη. Τα χείλη της ήταν σαρκώδη από τότε που γεννήθηκε. Είναι τελείως φυσικά. Εγώ και η μητέρα της σήμερα είμαστε ευτυχισμένοι που δεν έχουμε άλλο παιδί γιατί είναι σίγουρο ότι θα τη ζήλευε. Την πρώτη γυμνή της φωτογραφία τη βγάλαμε όταν ήταν 4 μηνών. Ηταν όμως τόσο άσχημη τότε. Μέχρι την εφηβεία της της είχαμε τα μαλλιά της κοντά σαν αγόρι, γιατί πιστεύαμε ότι αυτό την κάνει δυνατή. Για αυτό κιόλας έχει συνέχεια μακριά μαλλιά σήμερα. Από τα 12 της χρόνια όμως είχε άποψη για τη μόδα και φορούσε ψηλά τακούνια και μεϊκάπ. Με τον καιρό γινόταν τόσο όμορφη που στα εστιατόρια την άφηναν να τρώει τσάμπα. Και πολλοί της έταζαν χρήματα για να την πάρουν να ζήσει μαζί τους έξω από την Ιταλία”.

Κλείσιμο


Η 50χρονη Bellucci είναι το κορίτσι της νέας ταινίας, της 24ης, James Bond, “Spectre”.
Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που κορίτσι του Bond είναι σε αυτήν την ηλικία.
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης