Αγριος καβγάς Justin Bieber-Orlando Bloom για τα μάτια της Miranda Kerr

Αγριος καβγάς Justin Bieber-Orlando Bloom για τα μάτια της Miranda Kerr

Προσπαθούσαν να τους χωρίσουν έξω από εστιατόριο της Ιμπιζα

Αγριος καβγάς Justin Bieber-Orlando Bloom για τα μάτια της Miranda Kerr
Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν ο τραγουδιστής Justin Bieber με τον ηθοποιό Orlando Bloom για την πρώην γυναίκα του δεύτερου. Ολα ξεκίνησαν στο εστιατόριο Cipriani στην Ιμπιζα όπου βρίσκονται και οι δύο άντρες για διακοπές. Μάλιστα εκείνη την ώρα το μέρος ήταν γεμάτο celebrities αφού εκεί έτρωγαν η Paris Hilton, η Lindsay Lohan και ο Diddy. Οι δυο τους κάθονταν σε διπλανά τραπέζια και όταν ο Rlando σηκώθηκε να φύγει αγνόησε επιδεικτικά τον Justin που του έτεινε το χέρι του για να τον χαιρετήσει. Ο νεαρός τραγουδιστής εκνευρίστηκε πολύ με αποτέλεσμα να γυρίσει να του πει κάτι για την πρώην γυναίκα του. Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες του είπε ότι η Miranda Kerr είναι πολύ καλή, αφήνοντας σεξουαλικά υπονοούμενα για τους δυο τους. Η συνέχεια δόθηκε έξω από το Cipriani και μέρος του καβγά έχει καταγραφεί σε βίντεο το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα το TMZ.



Ο Bieber ακούγεται στην αρχή του βίντεο να λέει προς τον Orlando «what's up bitch» («τι γίνεται σκύλα»), ενώ διάφοροι προσπαθούν να τους κρατήσουν μακριά.
Κλείσιμο

Στο βίντεο δεν έχει καταγραφεί αλλά σύμφωνα με τους παρισταμένους ο Orlando προσπάθησε να γρονθοκοπήσει τον Bieber.

Σύμφωνα πάντως με τα ξένα ΜΜΕ, ο Bieber κάνει πολλή παρέα με τη Miranda Kerr τώρα τελευταία, και μάλιστα μετά τον καβγά ανέβασε μία φωτογραφία της στο Instagram που γρήγορα έσπευσε να σβήσει.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης