Jessica Alba: Το ωραιότερο σώμα του Hollywood είναι πάλι εδώ

Jessica Alba: Το ωραιότερο σώμα του Hollywood είναι πάλι εδώ

Για το σώμα της Alba έχουν γραφτεί ύμνοι και τα αντρικά περιοδκά το έχουν χαρακτηρίσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν ως το καλύτερο και πιο σέξι σώμα του Hollywood

Jessica Alba: Το ωραιότερο σώμα του Hollywood είναι πάλι εδώ
Στο Μεξικό για διακοπές βρίσκεται αυτές τις μέρες Αμερικανίδα ηθοποιός Jessica Alba, την οποία οι παπαράτσι κατάφεραν να απαθανατίσουν στη θάλασσα με ένα υπέροχο μπικίνι. Η 33χρονη μητέρα δυο παιδιών εντυπωσίασε τους πάντες με το σώμα της, το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο που είχε πριν γίνει μητέρα. Ενα σώμα για το οποίο έχουν γραφτεί ύμνοι και που τα αντρικά περιοδκά το έχουν χαρακτηρίσει ως το καλύτερο και πιο σέξι σώμα του Hollywood.

Η Alba είναι στο Μεξικό με τον σύζυγό της, Cash Warren, με τον οποίο είναι από το 2008. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο κόρες, την Honor Marie Warren και τη Haven Garner Warren.
Και όσο για το πώς κρατιέται σε άψογη φόρμα, η Alba έχει πει σε συνέντευξή της στο παρελθόν ότι παρόλο που μισεί το γυμναστήριο, πηγαίνει αναγκαστικά σε αυτό 3 με 4 φορές την εβδομάδα και κάνει βάρη, αεροβικές ασκήσεις και τρέξιμο. 
Κλείσιμο






















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης