Leonardo DiCaprio: Τετ α τετ με μυστηριώδη κυρία

Leonardo DiCaprio: Τετ α τετ με μυστηριώδη κυρία

Ο 39χρονος Αμερικανός σταρ εθεάθη αυτές τις μέρες σε πριβέ πάρτι, στο «Gotha Club», στις Κάννες, να έχει έρθει πολύ κοντά με μια πανέμορφη κυρία, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Στις φωτογραφίες βλέπουμε τον Leo αρχικά να της ψιθυρίζει κάτι στο αυτί και μετά οι δυο τους να χορεύουν αγνοώντας εντελώς τα αδιάκριτα βλέμματα

Leonardo DiCaprio: Τετ α τετ με μυστηριώδη κυρία
Την ώρα που η 21χρονη Γερμανίδα αγαπημένη του Toni Garrn ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο για να φωτογραφηθεί για περιοδικά και άλλα διαφημιστικά, την ίδια στιγμή ο Leonardo DiCaprio διασκεδάζει στις Κάννες με άλλη γυναίκα.

Κλείσιμο


Ο 39χρονος Αμερικανός σταρ εθεάθη αυτές τις μέρες σε πριβέ πάρτι, στο «Gotha Club», στις Κάννες, να έχει έρθει πολύ κοντά με μια πανέμορφη κυρία, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Στις φωτογραφίες βλέπουμε τον Leo αρχικά να της ψιθυρίζει κάτι στο αυτί και μετά οι δυο τους να χορεύουν αγνοώντας εντελώς τα αδιάκριτα βλέμματα που είχαν πέσει στην κυριολεξία πάνω τους.



Ο DiCaprio και η Garrn είναι ζευγάρι από τον περασμένο Μάιο. Οι δυο τους μάλιστα σκόπευαν, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, να γιορτάσουν τον ένα χρόνο σχέσης τους στο τέλος του μήνα στις Κάννες.






















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης