Δείτε το νέο αμόρε του George Clooney

Δείτε το νέο αμόρε του George Clooney

Είναι δικηγόρος, τη λένε Amal Alamuddin και ο φωτογραφικός φακός τη δείχνει να κάνει σαφάρι με τον γόη του Hollywood

 Δείτε το νέο αμόρε του George Clooney
Είναι ένας από τους πλέον ποθητούς και γοητευτικούς άντρες του Hollywood και παρόλο που έχει δηλώσει ότι είναι φανατικός εργένης, δεν αντέχει τελικά να μείνει μακριά από το ωραίο φύλο!
 
Έτσι, το νέο κορίτσι του George Clooney μετά από μια σειρά εκρηκτικών μοντέλων που βρέθηκαν στο πλευρό του, ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Monuments Men» ζει τον έρωτα στην αγκαλιά της Βρετανίδας δικηγόρου, Amal Alamuddin.
 
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό People, το ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι την Τανζανία και επιδόθηκε σε σαφάρι, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει από τον περασμένο Οκτώβρη ότι κάτι «τρέχει» μεταξύ τους, μιας και το ζευγάρι εθεάθη εν ώρα ρομαντικού δείπνου!

Κλείσιμο

 
Ο Clooney και η Alamuddin είχαν επίσης εντοπιστεί από τον φωτογραφικό φακό να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στις Σεϋχέλλες.
 
Το ζευγάρι, μάλιστα, πρόσφατα έκανε κοινή εμφάνιση στην ειδική προσβολή που έγινε για την νέα ταινία του Clooney, όπου έδωσε το παρών και ο Πρόεδρος Obama.
 
«Είναι με κάποια που είναι πολύ πετυχημένη δικηγόρος. Δεν είναι κάποια που κυνηγάει να κάνει καριέρα στην υποκριτική ή ψυχαγωγία», δήλωσε άτομο από το περιβάλλον του Clooney στο περιοδικό και συνέχισε: «Είναι στο ίδιο επίπεδο».


 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης