Η Σάλμα Χάγιεκ ντύθηκε «Άγαλμα της Ελευθερίας» και συνεχάρη Μπάιντεν και Χάρις

Η Σάλμα Χάγιεκ ντύθηκε «Άγαλμα της Ελευθερίας» και συνεχάρη Μπάιντεν και Χάρις

Η Μεξικανολιβανέζα ηθοποιός επέλεξε έναν συμβολικό τρόπο για να εκφράσει τη χαρά και την ανακούφισή της που δεν ξαναβγήκε ο Τραμπ

salma
Έναν άκρως συμβολικό τρόπο επέλεξε η Σάλμα Χάγιεκ για να συγχαρεί τον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις για τη μεγάλη τους νίκη απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ. Η 54χρονη Μεξικολιβανέζα ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της μια παλιά της φωτογραφία της όπου είναι ντυμένη σαν το «Άγαλμα της Ελευθερίας». Το εν λόγω στιγμιότυπο είναι από το 2000 και συγκεκριμένα από φωτογράφηση για περιοδικό.

Στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία γράφει: «Ήρθε η ώρα να απελευθερωθούμε από την διαίρεση», αναφερόμενη στην ενότητα που τόνισε νέος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The time has come to liberate ourselves from division. Ha llegado la hora de liberarnos de lo que nos divide. @joebiden @kamalaharris

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salma Hayek Pinault (@salmahayek) στις


Η ηθοποιός συνέχισε να στέλνει τα συγχαρητήριά της και με δύο stories: «Συγχαρητήρια, εκλεγμένε Πρόεδρε Τζο Μπάιντεν. Πριν από 4 χρόνια ακούσαμε για έναν τοίχο που χωρίζει το Μεξικό από την Αμερική αλλά αυτό που πραγματικά συνέβη είναι ότι χτίσαμε ένα αόρατο τείχος που χώριζε τους Αμερικανούς από τους Αμερικανούς. Κανείς δεν είναι πιο ικανός να το καταρρίψει αυτό και να κάνει την Αμερική ενωμένη ξανά» έγραψε αναφερόμενη στον Μπάιντε για να συνεχίσει: «Συγχαρητήρια αντιπρόεδρε Καμάλα Χάρις. Η Αμερική είχε πολλούς προγόνους, ήρθε η ώρα και για μία μητέρα. Προχώρα κορίτσι και δείξ’ τους πως γίνεται».
salma-hayek-sigxaritiria-joe-biden
salma-hayek-sigxaritiria-kamala-harris
Κλείσιμο
Η πρόβλεψη για την ήττα Τραμπ
Η Χάγιεκ σε συνέντευξή της στην «Guardian» το 2017 είχε προβλέψει την ήττα του Τραμπ: «Οι μέρες του είναι μετρημένες. Ακόμη κι αν γίνει δικτάτορας και ξαναγράψει το Σύνταγμα και οι πρόεδροι μπορούν να κυβερνούν για 12 χρόνια. Και πάλι μετρημένες είναι οι μέρες του».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης